Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός Ï‡ÏŽÏÎ¿Ï‚Η Χορωδία του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών ταξίδεψε στην Θράκη και πραγματοποίησε τρεις εμφανίσεις, προβάλλοντας τον ελληνικό σιδηρόδρομο. 

Το Σάββατο 6/10 εμφανίστηκε στην αίθουσα «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ» στην Ξάνθη, η οποία γέμισε ασφυκτικά με συναδέλφους και φίλους οι οποίοι χειροκρότησαν με την καρδιά τους τα μέλη της χορωδίας μας. 

Την Κυριακή 7/10 το πρωί διασκεδάσαμε τους τροφίμους του Γηροκομείου Κομοτηνής. Πέραν της οικονομικής προσφοράς μας, τραγουδήσαμε και χορέψαμε μαζί τους για αρκετή ώρα. Φεύγοντας μας φίλησαν έναν-έναν και μας ξανακάλεσαν. 

Το ίδιο βράδυ δώσαμε συναυλία στην Αλεξανδρούπολη, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης της πόλης, όπου ευγενικά μας παραχωρήθηκε. Ήταν πραγματικά γεμάτο με ενθουσιασμένους συναδέλφους, τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, που μας καταχειροκρότησαν. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους της Θράκης, αλλά και κάποιους της Θεσσαλονίκης για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και την αθρόα προσέλευσή τους. 

Το Δ.Σ. του Ψ.Ο.Σ.