Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΗΠΑ: Βρήκε φριχτό θάνατο όταν η μπλούζα του πιάστηκε σε κυλιόμενες σκάλες.

Φριχτό θάνατο βρήκε ένας 48χρονος άνδρας στο μετρό του Μπρονξ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 14 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Carlos Alvarez έχασε τη ζωή του όταν η μπλούζα του πιάστηκε σε κυλιόμενες σκάλες και τον έπνιξε.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας δείχνει τον άτυχο άνδρα να προσπαθεί μάταια να απελευθερωθεί, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός WPIX/Channel 11.

«Ήταν ατύχημα. Κάποιος έπεσε και πήγε έτσι μέχρι πάνω», ανέφερε εργαζόμενος της εταιρείας που κατασκευάζει τις κυλιόμενες σκάλες.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, Giovanni Fernandez, δήλωσε πως περαστικοί προσπάθησαν να βοηθήσουν τον 48χρονο να απεγκλωβιστεί χωρίς όμως να τα καταφέρουν. «Όταν βγήκα από το τρένο είδα έναν τύπο να έχει κολλήσει στην κυλιόμενη σκάλα. Πολλοί άνθρωποι υπήρχαν γύρω του», είπε στην NY Post. «Είχε φτάσει στην κορυφή. Είδα το αίμα κοντά στο κεφάλι του. Το μόνο που έβλεπες ήταν αυτόν τον άνθρωπο να ξαπλωμένο χάμω με το πρόσωπο προς τα κάτω».

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας που κατασκευάζει τις κυλιόμενες σκάλες, Shams Tarek, δήλωσε: «Αυτό το τραγικό και ασυνήθιστο περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του ανθρώπου».

sofokleous10.gr