Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Εγινε viral γιατί ξυριζόταν μέσα στο τρένο αλλά η ιστορία του είναι σπαραχτική!

Ο Άντονι Τόρες την ώρα που ξυρίζεται
στο τρένο. Φωτογραφία: YouTube
ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


Ένας άνδρας που γελοιοποιήθηκε στο διαδίκτυο γιατί ξυριζόταν σε ένα τρένο αποκάλυψε πως είναι άστεγος και ήθελε απλώς να είναι «καθαρός» για την οικογένειά του.

Τα πλάνα του 56χρονου Άντονι Τόρες που ξυριζόταν στο τρένο, ανέβηκαν στο Twitter και έγιναν αμέσως viral.

Ένας επιβάτης κατέγραψε την στιγμή και το βίντεο, που συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μόλις 24 ώρες, τελικά «κατέβηκε» από τον χρήστη.

Στα βίντεο φαίνεται ο άνδρας να βάζει αφρό ξυρίσματος και σε ένα άλλο τον δείχνει φρεσκοξυρισμένο να κρατά ένα κουτάκι μπίρας.

Ο φρεσκοξυρισμένος Άντονι Τόρες

Όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν ένα μίγμα αντιδράσεων, με κάποιος να τον αποκαλούν «βρώμικο», «βλάκα» και άλλους να λένε πως δεν πρέπει να τον κρίνουμε.

Η ιστορία του όμως είναι σπαρακτική. Όπως εξήγησε ο ίδιος στο Associated Press: «Η ζωή μου έχει καταστραφεί. Γι’ αυτό και ξυριζόμουν στο τρένο».
Ο Τόρες διέμενε σε ένα καταφύγιο αστέγων στη Νέα Υόρκη. Είχε απευθυνθεί στην οικογένειά του για βοήθεια και ο αδερφός του, του έδωσε χρήματα για ένα εισιτήριο τρένου για το Νιου Τζέρσεϊ. Όπως είπε, δεν ήθελε η οικογένειά του να γνωρίζει την κατάστασή του.

Ο Άντονι Τόρες με τον αδερφό του, Τόμας

«Δεν θέλω να λέω πως είμαι άστεγος. Δεν θέλω να το γνωρίζουν όλοι. Γι’ αυτό ξυριζόμουν».

Ο Τόρες έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις εργασίας, όπως σεκιουριτάς σε καζίνο και σε κατασκευαστική εταιρεία, και κοιμόταν σε αποθήκες λεωφορείων και μοτέλ.

Ο αδερφός του Άντονι, Τόμας, είπε ότι όταν εμφανίστηκε στο σπίτι του, μετά το ταξίδι του με το τρένο, ζήτησε έναν υπνόσακο – έτοιμος να κοιμηθεί κάτω από την γέφυρα.«Για πολλά χρόνια έζησε κατ’ αυτόν τον τρόπο και τον λυπάμαι» είπε. «Είναι δύσκολο να δει κανείς την ζωή που έζησε».

Ο Άντονι Τόρες ξυριζόταν γιατί δεν ήθελε η οικογένειά του να μάθει ότι είναι άστεγος

Ο Άντονι πρόσθεσε ότι δεν κατάλαβε πως κάποιος τον τραβούσε βίντεο στο τρένο και πως «δεν σκέφτηκε ποτέ» ότι οι άνθρωποι θα τον περιγελούσαν.

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν με συμπόνια στην ιστορία του. Ένα άτομο στο Twitter έγραψε: «Να είστε ευγενικοί. Κάθε άνθρωπος δίνει την δική του μάχη που κανείς δεν γνωρίζει» και κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Ποτέ δεν γνωρίζουμε όλη την ιστορία. Σε αυτή την εποχή των viral βίντεο, οι αθώες πράξεις παρεξηγούνται και μπορούν να βλάψουν ανθρώπους. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί».

Φωτογραφίες: AP

Πηγή: iefimerida.gr