Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Απάντηση της διοίκησης του ΟΣΕ στην ΠΟΣ.

Σχετικά με την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών που αφορά το τμήμα Πελοποννήσου, η διοίκηση του ΟΣΕ σημειώνει τα εξής:


Η ηγεσία της ΠΟΣ επιθυμώντας να συντηρήσει την πόλωση και τον διχασμό, επέλεξε να εκδώσει ανακοίνωση -απάντηση (!) στην επίσημη διάψευση του ΟΣΕ περί αλλαγής έδρας του τμήματος Πελοποννήσου. 

Δηλαδή ο Προέδρος και άλλα μέλη της ΠΟΣ δεν ευχαριστήθηκαν που επανήλθε η κοινωνική ειρήνη στην Πάτρα, τερματίζοντας ο ΟΣΕ τα φανταστικά σενάρια που αναστάτωσαν τους τοπικούς φορείς, αλλά αντιθέτως προσπαθούν να αναζωπυρώσουν την ένταση! Και μάλιστα για ένα θέμα που δεν έχουν καν αρμοδιότητα να εμπλακούν! 

Η αγωνία τους μάλιστα, να σπεύσουν να εκδώσουν ανακοίνωση «διαψεύδοντας» την επίσημη διάψευση του ΟΣΕ αποδεικνύει, ότι είναι αυτοί που ανακίνησαν τα φανταστικά σενάρια περί αλλαγής της έδρας του τμήματος Πελοποννήσου. 

Η συμπεριφορά της ηγεσίας της ΠΟΣ δυστυχώς ευτελίζει τη θεσμική ιδιότητα της δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης των σιδηροδρομικών και τους σιδηροδρομικούς και αποδεικνύει ότι η ιστορική αυτή οργάνωση κατάντησε κομματικό φερέφωνο, υποχείριο μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων κάποιων κομματικών ακολούθων – συνδικαλιστών της αντιπολίτευσης. 

Τους αφήνουμε στην κρίση των σιδηροδρομικών. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ