Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε η διοίκηση της Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος (ΑΓΣΣΕ).


Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, 15μελής αντιπροσωπεία της ΑΓΣΣΕ, του μοναδικού τριτοβάθμιου εκπροσώπου των συνταξιούχων της χώρας, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον ενημέρωσε, τόσο για τα προβλήματα των συνταξιούχων, όσο και για τις θέσεις της για αυτά.

Η ενημέρωση αφορούσε τόσο σε θέματα μείωσης συντάξεων , προβλήματα Υγείας, Φορολογίας, κόκκινων δανείων, όσο και σε θέματα οφειλών των συνταξιούχων σε Δημόσια Ταμεία και ΔΕΗ.

Επίσης συζητήθηκαν θεσμικά θέματα της Συνομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία και μας υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει για την επίλυση των προβλημάτων μας, στα πλαίσια πάντα των αρμοδιοτήτων του.

Η ΑΓΣΣΕ δεν θα πάψει να ενημερώνει και να αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων με όλους τους εμπλεκομένους με τα θέματα της (Κυβέρνηση , πολιτικά κόμματα, κοινωνικούς φορείς).

Ελπίζουμε την ίδια ευαισθησία με τον Πρόεδρο να δείξει και ο Πρωθυπουργός της χώρας και να μας καλέσει για διάλογο, κάτι που έχουμε ζητήσει από καιρό.

Επιτέλους σε αυτόν τον τόπο πρέπει να μάθουμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα και απλά και να καταλαβαινόμαστε.

Την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών εκπροσώπησε ο πρόεδρος  της κ. Βασίλειος Αποστολόπουλος.

agsse.gr
Αυτό άλλωστε είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας.