Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Η παρουσία ενός υπαλλήλου του ΟΣΕ σε διάβαση.

ΟΤΑΝ ΤΕΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ο υπάλληλος ήταν εκεί για να προειδοποιήσει τους οδηγούς για τη διέλευση τρένου, έλλειψη προσωπικού είχε επικαλεστεί ο Οργανισμός σε αντίστοιχη περίπτωση στην Κομοτηνή
Ίσως ήταν η κατακραυγή που ξεσηκώθηκε στην Κομοτηνή εναντίον του ΟΣΕ, όταν αναρτήθηκε η πινακίδα "εισέρχεστε με δική σας ευθύνη" στην σιδηροδρομική διάβαση στην παλιά οδό Ξάνθης, που έκανε τον Οργανισμό να αλλάξει τακτική. 
Αυτό διαπίστωσαν χθες οδηγοί από την Κομοτηνή που βρέθηκαν στην γειτονική Ξάνθη. Στην είσοδο της πόλης η φυλασσόμενη διάβαση είχε τεθεί εκτός λειτουργίας. Όμως εκεί, όπως είδαν οδηγοί και μας μετέφεραν, ο ΟΣΕ τοποθέτησε υπάλληλο που προειδοποιούσε τους οδηγούς για τη διέλευση τρένου. 
Έλλειψη προσωπικού είχε επικαλεστεί ο Οργανισμός όταν στην Κομοτηνή η φυλασσόμενη διάβαση είχε τεθεί εκτός λειτουργίας. Είχε αρκεστεί να αναρτήσει προειδοποιητικές πινακίδες, τις οποίες όμως ελάχιστοι οδηγοί είχαν δει.
 Τελικά μετά την οργή του κόσμου, η διάβαση επιδιορθώθηκε. Ίσως να ήταν αυτή η οργή του κόσμου που έκανε τον ΟΣΕ να αλλάξει τακτική στην περίπτωση διάβασης στην Ξάνθη, επιστρατεύοντας έναν υπάλληλο για να φροντίσει για την ασφάλεια των οδηγών