Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Γιώργος Κακουλακης πρόεδρος ΟΣΕ: Μας ικανοποιεί η τεράστια ανταπόκριση των επισκεπτών στο περίπτερό μας στην ΔΕΘ.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της συμμετοχής του περιπτέρου του ΟΣΕ στην 83η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης και την βράβευση του από την διοίκηση της ΔΕΘ, ο πρόεδρος του ΟΣΕ κ. Γιώργος Κακουλάκης δήλωσε στα «Σ.Ν.»


"Φέτος ο Ο.Σ.Ε. αποφάσισε να παρουσιάσει στη ΔΕΘ ένα εικαστικό περίπτερο, δίνοντας έμφαση στη σημειολογία που συμπυκνώνεται στη φράση «ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ». Η ανάδειξη της πλούσιας και μεγάλης ιστορίας του Οργανισμού, η ταύτιση στη συνείδηση των πολιτών του Ο.Σ.Ε. με τον ελληνικό σιδηρόδρομο αλλά και τα νέα μεγάλα έργα που θα φέρουν άλλες ταχύτητες και νέες σύγχρονες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό και στις επιχειρήσεις, αναδείχθηκαν μέσα από το περίπτερο μας. 

Μας ικανοποιεί η βράβευση του περιπτέρου μας. Περισσότερο όμως μας ικανοποιεί η τεράστια ανταπόκριση των επισκεπτών της ΔΕΘ, αποδεικνύοντας ότι ο Ο.Σ.Ε και ο σιδηρόδρομος είναι άρρηκτα δεμένοι με την Ελλάδα και τους Έλληνες". 

Η εικαστική παρέμβαση μας, στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ και ενόψει των 150 ετών ελληνικού σιδηρόδρομου, έκλεισε με έναν πίνακα που συμβολίζει την ιστορία του ΟΣΕ και του σιδηρόδρομου αλλά και τη σύγχρονη εποχή που διέρχεται πλέον ο Οργανισμός, ο οποίος θα κοσμεί την κεντρική αίθουσα του Σταθμού του Ο.Σ.Ε. στη Θεσσαλονίκη.