Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Συμφωνία Emirates-Trenitalia για καλύτερη εξυπηρέτηση επιβατών αεροπλάνου και τρένου, χρησιμοποιώντας ένα εισιτήριο.

Φωτογραφία: Emirates.
Η Airline Emirates έχει υπογράψει μια νέα συμφωνία  με τον εθνικό ιταλικό φορέα της Trenitalia, προκειμένου να επιτρέψει στους πελάτες να ταξιδεύουν και πάλι σε ορισμένες από τις πιο γραφικές τοποθεσίες της Ιταλίας χρησιμοποιώντας ένα εισιτήριο.

Η συμφωνία θα καταστήσει τις ιταλικές περιφέρειες συνδεδεμένες με το παγκόσμιο δίκτυο της Emirates, "ενισχύοντας σημαντικά την ιταλική τουριστική βιομηχανία", σύμφωνα με τον Hubert Frach, ανώτερο αντιπρόεδρο των δυτικών εμπορικών επιχειρήσεων της Emirates.

Κάθε χρόνο η Emirates πετά πάνω από 1,6 εκατομμύρια επιβάτες από και προς τις τέσσερις ιταλικές πύλες της: τη Μπολόνια, το Μιλάνο, τη Ρώμη και τη Βενετία.

Ως αποτέλεσμα της συμφωνίας, οι πελάτες της θα μπορέσουν να επιβιβαστούν απευθείας σε τρένα της Trenitalia χωρίς να χρειάζεται να ανταλλάξουν την κάρτα επιβίβασης για ξεχωριστό εισιτήριο.

Ο Διευθυντής του τμήματος επιβατικών γραμμών Trenitalia Gianpiero Strisciuglio δήλωσε ότι η συμφωνία είναι ένα «βασικό βήμα» προς την καλύτερη ολοκλήρωση των ταξιδιών των τρένων και των αεροπλάνων.

Πρόσθεσε: "Οι πελάτες μας θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αγοράσουν μια ενιαία λύση για το τρένο και το ταξίδι τους, αναχωρώντας και φτάνοντας από 27 Ιταλικούς σταθμούς και απολαμβάνοντας τις ανέσεις και τις καλύτερες εμπορικές εγκαταστάσεις που προσφέρει η Trenitalia και η Emirates".

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση εκδρομών με κωδικό μέσω του ιστότοπου της Emirates.

Πηγή: globalrailnews.com