Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Οι τελευταίες της στιγμές και τα τραγικά τηλεφωνήματα πριν βρεθεί νεκρή στις σιδηροδρομικές γραμμές του τρένου.

Η Taiyah στο κέντρο της φωτογραφίας


Ήταν τον Ιούλιο του 2017 που η 16χρονη Taiyah Peebles βρέθηκε νεκρή στις σιδηροδρομικές γραμμές του κόλπου Herne.

Στιγμές πριν πεθάνει είχε κάνει ένα τραγικό τελευταίο τηλεφώνημα. Είχε χαθεί και δεν ήξερε που βρισκόταν. Η Taiyah είχε βγει για να γιορτάσουν τα γενέθλια φίλου τους στις 25 Ιουλίου στο Whistable.

Το πτώμα της βρέθηκε κοντά στον σταθμό Herne στις 6:40 το πρωί της επόμενης μέρας από οδηγό τρένου. Στην αρχή την πέρασε για παιχνίδι στις γραμμές.

Είχε χωριστεί από τους φίλους της ενώ βρισκόταν στο τρένο πίσω στο Herne Bay. Μάρτυρες που την είχαν δει νωρίτερα με φίλους παρατήρησαν πως δυσκολευόταν να περπατήσει και την άκουσαν να κλαίει στην τουαλέτα.

Η παρέα βγήκε από το τρένο στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Herne Bay και τη ρώτησαν αν είναι καλά. Τους έδειξε τους φίλους της και είπε ότι είναι μαζί τους.

Από το βίντεο των καμερών κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται πως η 16χρονη περπάτησε προς τον φράχτη στο τέλος της αποβάθρας ενώ οι φίλοι της έφυγαν από τον σταθμό.

Η φίλη της Jamila Giles δέχτηκε μια κλήση στις 10:55. Η Taiyah, όπως περιγράφει, ακουγόταν ανήσυχη. «Δεν ξέρω που είμαι». Μετά δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσει ξανά μαζί της.


Η 16χρονη πήρε τηλέφωνο μια ακόμα φίλη της και της είπε πως βρίσκεται σε ένα πεδίο πριν κοπεί η γραμμή. Η φίλη της πήγε στο Memorial Park στο Herne Bay πιστεύοντας ότι εκεί εννοούσε.
Με δάκρυα στα μάτια μίλησε ο σύντροφός της

Ο 17χρονος σήμερα σύντροφος της Taiyah μίλησε με δάκρυα στα μάτια ενώ περιέγραφε την τελευταία τους μέρα μαζί. Ακούστηκε πως μάλωσαν το βράδυ και έφυγαν ο καθένας με τους φίλους του στο τρένο.

Ο Wilson εξήγησε ότι όταν κατάλαβε πως δεν είναι με τους φίλους της άρχισε να την παίρνει τηλέφωνο αλλά δεν κατάφερε να τη βρει. «Δεν απαντούσε καθόλου. Τότε πραγματικά άρχισα να ανησυχώ. Γύρισα στο σπίτι φίλου μου. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έφυγα το πρωί. Πέρασα από τον σταθμό και υπήρχαν πολλά ασθενοφόρα. Ανησύχησα και πήγα σπίτι της. Κοίταξα από το παράθυρο του δωματίου της στο ισόγειο. Δεν ήταν εκεί».

Ο Wilson δέχτηκε μια κλήση από φίλους του που του είπαν ότι βρέθηκε το πτώμα της στον σιδηροδρομικό σταθμό. Γύρισε ξανά σπίτι της και είπε τα τραγικά νέα στη μητέρα της Hayley Peebles. Η φίλη της Hannah Brooker είπε ότι η 16χρονη ήταν πολύ συναισθηματική τη μοιραία νύχτα. Κάποια στιγμή της είπε ότι ένιωθε πως δεν είχε κανέναν.

Η Hannah Brooker τη διαβεβαίωσε πως αυτό δεν είναι αλήθεια και άρχισε να πίνει και να φαίνεται χαρούμενη. Από τη νεκροψία προέκυψε πως η 16χρονη υπέστη ηλεκτροπληξία αφού άγγιξε στις γραμμές όταν κατέβηκε από το τρένο και πέθανε ακαριαία.

Πηγή: Dailymail, newsit.gr