Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας παρασύρεται από τρένο στο Κολοράντο.


Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα φαίνεται να δείχνει ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας, στο Κολοράντο, παρασύρθηκε από ένα τρένο για μερικά δευτερόλεπτα αφ’ ότου φαίνεται να σκοντάφτει και να πέφτει από την πλατφόρμα.

O δικηγόρος του, είπε σε ένα τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι ο 62χρονος υπέφερε από κατάγματα σε πλευρά και σπονδύλους, ενώ έσπασε και το χέρι του, αφού παρασύρθηκε από τρένο στο Ντένβερ: «Είμαι έκπληκτος για το ότι δεν σκοτώθηκε, ήμουν πραγματικά συγκλονισμένος», δήλωσε ο δικηγόρος, David Krivit, στο Denver7.

Ο Krivit δήλωσε ότι ο πελάτης του έχασε την ισορροπία του βγαίνοντας από το τρένο τον περασμένο Μάρτιο, αφού το ποδήλατό του κόλλησε στην πόρτα του τρένου. Έμεινε παγιδευμένος ανάμεσα στην άκρη και στο τρένο και παρασύρθηκε για περίπου 20 μέτρα.

Το βίντεο που λήφθηκε από κάμερες ασφαλείας δείχνει ότι ένας άνδρας εγκαταλείπει το τρένο με το ποδήλατό του και πέφτει στο έδαφος. Ανακτά την ισορροπία του λίγο πριν το τρένο χτυπήσει το ποδήλατό του και τον στέλνει να πετάει προς τα πίσω. Στη συνέχεια καταλαμβάνεται κάτω από το τρένο και τραβιέται για μερικά δευτερόλεπτα, πριν απομακρυνθεί όταν χτυπά αυτό που φαίνεται να είναι ράμπα.

Το βίντεο δείχνει τον άνθρωπο να βρίσκεται στις ράγες για λεπτά, προφανώς ανίκανος να σηκωθεί. Ο κ. Κρίβιτ δήλωσε ότι ήταν επτά λεπτά εκεί πεσμένος πριν κάποιος καλέσει βοήθεια.

Ο κ. Hynes δεν υπέβαλε αγωγή, αλλά ζήτησε εξωδικαστική διευθέτηση με την Περιφερειακή Περιφέρεια Μεταφορών (ΕΤΑ) για την κάλυψη των ιατρικών του εξόδων.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα χρόνο, όμως τα βίντεο, από το κλειστό κύκλωμα, δόθηκαν στη δημοσιότητα πρόσφατα.

 


Πηγή: europost.gr