Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η Flixtrain εισάγει περισσότερα δρομολόγια για τις μεγάλες αποστάσεις.

Το Flixbus σε μία κίνηση που θέλει να προκαλέσει τους ανταγωνιστές της στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εισάγει περισσότερα δρομολόγια και τρένα μεγάλων αποστάσεων.

Η Flixtrain διπλασίασε την προσφορά της σε δρομολόγια. Από τις 21 Ιουνίου η Flixtrain θα διεξάγει δύο φορές την ημέρα το δρομολόγιο Στουτγκάρδη-Βερολίνο ενώ στις 19 Ιουλίου θα ξεκινήσει και στο Κολωνία-Αμβούργο δύο δρομολόγια την ημέρα.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου, σχεδιάζονται νέα δρομολόγια μεταξύ Βερολίνου – Κολωνίας, καθώς επίσης και Βερολίνου – Μονάχου, ενώ οι ταξιδιώτες θα μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους και online αλλά και μέσω των αντίστοιχων σταντ στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Στουτγάρδης, του Βερολίνου και του Ντίσελντορφ.

“Τρεις μήνες μετά την εισαγωγή της, η λειτουργία της Flixtrain φαίνεται να είναι πολύ αποτελεσματική. Πιστεύουμε να καταφέρουμε να φτάσουμε το στόχο που έχουμε θέσει, για 500.000 επιβάτες μέχρι το τέλος του έτους”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος André Schwämmlein.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, έχει καταγραφεί πληρότητα των θέσεων κατά 70%, ποσοστό που υπερβαίνει ακόμα και αυτό της Intercity και της ICE Deutsche Bahn.

Πηγή: europolitis.eu