Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΗΠΑ: Παλιός σταθμός των τρένων μετατράπηκε σε ένα απίστευτο σπίτι πολυτελείας. Δείτε εικόνες.

Σε όλους τους λάτρεις της ιστορίας της χώρας, οι σιδηροδρομικοί  και οι έξυπνες κυβερνήσεις των πόλεων έχουν συνειδητοποιήσει την ιστορική αξία της διατήρησης ενός μέρους της ιστορίας των σιδηροδρόμων της χώρας, αποκαθιστώντας τις αποθήκες των σιδηροδρόμων που εγκαταλείφθηκαν όταν το Κογκρέσο δημιούργησε το 1970 την εταιρία Amtrak σε μια προσπάθεια αναζωογόνησης των ταξιδιών με τρένα.
Οι σταθμοί μικρών πόλεων όπου η Amtrak και τα φορτία εξακολουθούν να περνούν, αλλά δεν σταματούν πλέον, έχουν μετατραπεί σε δημοτικές αίθουσες και σε μουσεία σιδηροδρόμων, ενώ οι πόλεις τους έχουν επανατοποθετήσει σε κέντρα εκδηλώσεων, μεγάλες εβδομαδιαίες αγροτικές αγορές και συναυλίες. Ωστόσο, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες σταθμούς όπου οι τροχιές δεν υπάρχουν πλέον, έχει μετατραπεί σε ένα λαμπερό και πολύ αγαπημένο ιδιωτικό σπίτι με τους ιδιοκτήτες του να είναι εξίσου ευσυνείδητοι για τη διατήρηση των ιστορικών λεπτομερειών και της χειροτεχνίας του 1889, όταν το κτίριο Mission Style κατασκευάστηκε στο Bloomingburg.

Το σπίτι σήμερα έχει αξία $ 895.000.

Τώρα το σπίτι αποθήκη έχει 3.449 τετραγωνικά πόδια του χώρου διαβίωσης με μια προστιθέμενη πτέρυγα αφιερωμένη σε μια πολυτελή master σουίτα.

Η πρώην αίθουσα αναμονής με το αρχικό τζάκι διπλής όψης, τώρα με ένα ευρύχωρο σαλόνι και το γραφείο εισιτηρίων στην άλλη πλευρά του τζακιού, χρησιμεύει ως γραφείο στο σπίτι.

Τα καθιστικά του αρχικού σταθμού του σταθμού είναι τώρα η πτέρυγα του υπνοδωματίου. Υπάρχουν πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, συμπεριλαμβανομένης της κύριας σουίτας.
Ιδιαίτερα αξιοσημείωτες είναι οι αυθεντικές θολωτές πόρτες εισόδου από σφυρήλατο σίδερο που φέρει το λογότυπο O & W, τον τουρκικό νεροχύτη πουλιών, τα δάπεδα από μωσαϊκό πέτρωμα, ανάγλυφα πλακάκια από τερακότα και δρυς, ντουλάπι από ξύλο βελανιδιάς και κερασιού, ενσωμάτωση των αρχικών δεσμών σιδηροδρόμων και των αιχμών σε εξωτερικούς διαδρόμους. Η κουζίνα είναι μεγάλη με μπαρ πρωινού και τραπεζαρία με παλιά εμφάνιση στον κόσμο και ανέσεις του 21ου αιώνα.

Επιμέλεια: "Σ.Ν."
Πηγή: eu.theadvertiser.com