Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Χαμός στον ΟΣΕ για ένα... πάρτι! Δείτε εικόνες.

Δεκάδες άτομα ταξίδεψαν όρθια από Λάρισα προς Βόλο.


Στο Νοσοκομείο Βόλου κατέληξαν τα ξημερώματα φοιτητές, μετά την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ σε πάρτι που έγινε χθες το βράδυ στο Πανεπιστήμιο θεσσαλίας, η κατάσταση που επικράτησε λίγες ώρες νωρίτερα στον ΟΣΕ έμοιαζαν εξωπραγματικές, ενώ προέκυψαν ερωτηματικά για την ασφάλεια μετακίνησης εκατοντάδων ατόμων χθες Πέμπτη, 17 Μαΐου, το απόγευμα από τη Λάρισα στον Βόλο.

Στα απογευματινά δρομολόγια του Σιδηροδρόμου επικρατούσε πανικός, με εκατοντάδες νέους και νέες να θέλουν να μετακινηθούν από τη Λάρισα στον Βόλο για το περιβόητο πάρτι των μηχανολόγων μηχανικών... Η αυτοκινητάμαξα όμως δεν έχει απεριόριστες θέσεις, με δεκάδες άτομα να ταξιδεύουν όρθια, αφού είχαν εκδώσει κανονικά εισιτήρια, μιας και οι θέσεις αυτές δεν είναι αριθμημένες! Τα εκδοτήρια, παρά το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στον ΟΣΕ και που προφανώς δεν χωρούσε στο σύνολό του στην αυτοκινητάμαξα διέθεταν εισιτήρια προς πώληση, με αποτέλεσμα το τρένο να είναι ασφυκτικά γεμάτο, τόσο στο δρομολόγιο των 18:30 όσο και σε αυτό των 20:18.

Το παζλ συμπληρώθηκε και από τη χαμηλή ταχύτητα της αυτοκινητάμαξας με την οποία κινήθηκε σε όλη τη διαδρομή, κάτι που δεν αποκλείεται να έγινε αν υπήρχαν κίνδυνοι για την ασφάλεια των όρθιων επιβατών, που σε κάθε στροφή του τρένου κινούνταν αριστερά-δεξιά, χωρίς να μπορούν να συγκρατηθούν από πουθενά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, σε συνδυασμό και με την καθυστέρηση αναχώρησης του δρομολογίου των 20:18, η αυτοκινητάμαξα να φτάσει στον προορισμό της στις 21:45, αν και υποτίθεται ότι φτάνει στον Βόλο λίγα λεπτά μετά τις 21:00.

Είναι άξιο απορίας πάντως γιατί εκδόθηκαν τόσα πολλά εισιτήρια, από τη στιγμή που ήταν εμφανές ότι πολλά άτομα δεν χωρούσαν να μπουν στο τρένο ενώ αρκετοί έμειναν εκτός, όπως και γιατί οι υπεύθυνοι του σταθμού επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί δρομολόγιο υπό τέτοιες συνθήκες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Χαμός στον ΟΣΕ για ένα... πάρτι!
Αποτέλεσμα εικόνας για Χαμός στον ΟΣΕ για ένα... πάρτι!
Αποτέλεσμα εικόνας για Χαμός στον ΟΣΕ για ένα... πάρτι!


Συντάκτης: Χρυσόστομος Τρίμμης
Πηγή: thessaliatv.gr