Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Τριήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι θα πραγματοποιήσουν οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί του σωματείου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ».

Αποτέλεσμα εικόνας για Εκδρομη στα Μετεωρα Σιδηροδρομικά ΝέαΤριήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι διοργανώνει το σωματείο των συνταξιούχων σιδηροδρομικών Β.Ε. «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» στις 18 ,19 και 20 Μαΐου. 
 Η αναχώρηση θα γίνει από τον επιβατικό σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης και ώρα 07:30 το πρωί.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή να το δηλώσουν έγκαιρα, τηλεφωνώντας στο 2310 555208. 

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο είναι 105 ευρώ.

Το πρόγραμμα.
1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΟΛΟΣ-ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αναχώρηση στις 07:30 από το χώρο του Ν.Σ.Σταθμού Δία μέσου της Εθνικής οδού κατευθυνόμαστέ σε σημείο στάσης , yia τον πρωινό μας καφέ. Επόμενος σταθμός ο Βόλος. Αμέσως μετά αναχώρηση για Καρπενήσι. Άφιξη στο Καρπενήσι την πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας. Πόλη χτισμένη αμφιθεατρικά Ν.Δ. πλαγιές του Τυμφρηστού και σε υψόμετρο ΙΟΟΟμ.Πλούσια σε φυσικές ομορφιές ανάμεσα σε καστανιές και έλατα, που διατηρεί ακόμα το Ρουμελιώτικο και μυρωμένη από τις ευωδίες των δέντρων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟ - ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

 Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τους ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ. Στην διαδρομή μας για την Μονή Προυσού, θα συναντήσουμε τα Βήματα της Παναγίας και το αξιοσημείωτο είναι το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ, το ί οποίο θα επισκεφτούμε αμέσως μετά , μιας και βρίσκεται φωλιασμένο από [ το 829 μέσα σε ένα Βράχο. Γεύμα εξ' ιδίων και επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.
3η ημέρα : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ -Μ.ΑΓΑΘΩΝΟΣ- ΛΑΜΙΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΠρόγευμα και αναχώρηση για Λουτρά Υπάτης και τη μονή ΑΓΑΘΩΝΑ που ιδρύθηκε τον 15° αιώνα/ Γεύμα εξ'ιδίων στη ΛΑΜΙΑ και ξεκινάμε για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Άφιξη στη πόλη μας το Βράδυ.ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν Αρχηγό του γραφείου μας Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ό,τιδήποτε προαιρετικό
Επιπλέον γεύματα
Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Εικόνα από αναχώρηση  εκδρομής στα Μετέωρα.


Εικόνα από εκδρομή στα Μετέωρα