Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Η Unicef στο Μετρό του Συντάγματος.


Στο Σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα φιλοξενείται από την Κυριακή το πασχαλινό παζάρι της Unicef. Στο συγκεκριμένο bazaar μπορούμε να βρούμε κάρτες, λαμπάδες αλλά και πολλά ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους μας.
Οι τιμές είναι προσιτές και δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να φύγουν με γεμάτα τα χέρια.

΄Ολα τα είδη είναι χειροποίητα και κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα. Στόχος της πασχαλινής αγοράς είναι η εξοικονόμηση χρημάτων για τη στήριξη του έργου της Οργάνωσης που αφορά την προστασία των παιδιών.

Τον πρώτο λόγο έχουν και φέτος οι χειροποίητες λαμπάδες που η τιμή τους ξεκινάει από τεσσεράμισι ευρώ. Μεγάλη ζήτηση όπως μας είπαν κάποιοι από τους εθελοντές που συναντήσαμε έχουν τα πολύχρωμα κεραμικά πασχαλινά αυγά που κοστίζουν εννέα ευρώ, ενώ η μεγάλη έκπληξη του φετινού bazaar είναι τα ξύλινα πάζλ που κοστίζουν μόλις δέκα ευρώ αλλά και το αρκουδάκι της Γιούνισεφ που μπορούμε να το αγοράσουμε με δέκα πέντε ευρώ.

Η πασχαλινή αγορά της Unicef θα διαρκέσει μέχρι σήμερα στις εννέα το βράδυ. ΄Ολοι λοιπόν προλαβαίνουμε να στηρίξουμε αυτό τον ιερό σκοπό αρκεί να κάνουμε μία βόλτα από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.

Συντάκτης: Δέσποινα Μπαρδάκου
Πηγή: athina984.gr