Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Αγιασμό στα νέα ιδιόκτητα γραφεία τους πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί την Β.Ε. Δείτε εικόνες.

Με την συμμετοχή μελών του σωματείου συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» και εκπρόσωπων φορέων, πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή αγιασμού των νέων ιδιόκτητων γραφείων του σωματείου,  στην οδό Ίωνος Δραγούμη 39. Τους καλεσμένους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Νίκος Τζήκας καθώς και μέλη της διοίκησης. 

Στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος κ. Τζήκας είπε: «Χάρη στην δική σας συνδρομή και συμπαράσταση και με σωστή οικονομική διαχείριση μπορέσαμε να αποκτήσουμε την δική μας η οποία είναι δική σας στέγη. Είμαστε το μοναδικό σωματείο στο χώρο μας με δική του στέγη. Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας και στην δική σας αγκαλιά» 

Στην τελετή του Αγιασμού παραβρέθηκαν: Εκ μέρους του Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου ο αντιδήμαρχος κ Γεώργιος Κατσικάς, ο εκπρόσωπος του Σωματείου συνταξιούχων σιδηροδρομικών Μακεδονίας –Θράκης κ. Τόνας Αριστείδης, η Νομική Σύμβουλος κ. Άννα Ευθυμίου, ο εκπρόσωπος του γραφείου ταξιδίων κ. Ιωάννης Γεννηματάς, ο Πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών κ Στέλιος Αλμπάνης , πολλά μέλη και φίλοι του σωματείου. 

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Χρυσόστομος . 

Μετά το πέρας της τελετής προσφέρθηκαν εδέσματα και αναψυκτικά. 

Δείτε εικόνες από την τελετή.

Χρήστος Γιαννακίδης