Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ρεκόρ είσπραξης για τον ΟΑΣΑ: Έσοδα 1 εκατ. ευρώ σε μία μέρα στο μετρό Συντάγματος.

Στα ύψη εκτοξεύτηκαν τα έσοδα του ΟΑΣΑ αφού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, την Τρίτη 6 Μαρτίου και μόνο στο σταθμό του Συντάγματος, το επιβατικό κοινό έβγαλε ηλεκτρονικές κάρτες και εισιτήρια αξίας 1 εκατ. ευρώ.


Το ποσό που εισέπραξε ο Οργανισμός την προηγούμενη Τρίτη, δηλαδή στις 27 Φεβρουαρίου, είναι 470.000 ευρώ.

Η ένεση… ρευστότητας, που διπλασιάστηκε σε μόλις μία εβδομάδα, αποδεικνύει πως οι πολίτες έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Οπως σημειώνουν άλλωστε και οι εργαζόμενοι στον «Ε.Τ.», το κλείσιμο στις μπάρες 22 σταθμών δείχνει πως οι επιβάτες που ενδεχομένως μετακινούνταν «ελεύθερα» στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν μειωθεί σημαντικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλείσιμο στις μπάρες εισόδου – εξόδου στους σταθμούς του μετρό θα συνεχιστεί σταδιακά, αφού πρώτα όμως ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής καρτών των ανέργων και των ΑμεΑ.

Αναφορικά με το σταθμό του Συντάγματος, στον οποίο αναμενόταν σήμερα να κλείσουν οι μπάρες και κατά τις ώρες αιχμής, αυτό αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστοί είναι οι σταθμοί Ανθούπολη, Περιστέρι, Σεπόλια, Ηλιούπολη, Αλιμος, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Αγ. Μαρίνα, Κεραμεικός, Χολαργός, Νομισματοκοπείο, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ταύρος και Μαρούσι. Νωρίτερα είχαν κλείσει οι μπάρες στους σταθμούς Αγιος Αντώνιος, Αεροδρόμιο, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ελαιώνας, Αγιος Δημήτριος και Αιγάλεω.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΜΑΡΙΝΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥ
Πηγή: eleftherostypos.gr