Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί της Λάρισας έκοψαν την πίτα τους. Δείτε φωτογραφίες.

Με επίτιμους προσκεκλημένους τους συναδέλφους Θεσσαλονικείς του σωματείου «Αναγέννησις» και τους Λαρισαίους του περιφερειακού τμήματος του ΟΤΕ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο κέντρο «Χρυσό Τζάκι», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Λαρισαίων Σιδηροδρομικών « Ο Άγιος Φίλιππος».
Την κοπή της πίτας τίμησαν επίσης το Πολιτιστικό Κέντρο Σιδηροδρομικών Λάρισας δια του προέδρου του κ. Γιάννη Μάνθου και ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου Λάρισας δια των κ.κ. Χρ. Παπακώστα και Αθαν. Σαξώνη.

 Την αντιπροσωπεία του Συλλόγου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος η «Αναγέννησις» αποτελούσαν ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζίκας και οι κ.κ. Κώστας Περγαντόπουλος και Νικ. Κανάκης. Από πλευράς Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών και Ομίλου ΟΤΕ παρέστησαν ο πρόεδρος κ. Γεωργ. Πλατανησιώτης και ο γεν. γραμματέας κ. Κων. Παππάς. Από τη διοίκηση του συλλόγου «Ο Άγιος Φίλιππος» παρέστησαν ο πρόεδρος κ. Γιάννης Πολυμέρου και οι κ.κ. Δημ. Κιός, Γεωργ. Μέρτζος, Γιάννης Παπαδημητρίου και Αποστ. Βασιλός. 

Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας π. Βασίλειος και στη συνέχεια ο πρόεδρος των συνταξιούχων της Λάρισας κ. Γιάννης Πολυμέρου, απεύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας την παρουσία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά των συναδέλφων της Θεσσαλονίκης και του περιφερειακού τμήματος ΟΤΕ. Ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του κέντρου.





Για τα "Σ.Ν.": Βαγγέλης Ρηγόπουλος