Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο σιδηροδρομικός Δημήτρης Αχείμαστος από την Πάλαιρο

Θρήνος στην Πάλαιρο καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, από ανακοπή, σε ηλικία 56 ετών ο Δημήτρης Αχείμαστος. Ο αναπάντεχος χαμός του σόκαρε τους πάντες, καθώς επρόκειτο για ένα πολύ δραστήριο άνθρωπο και κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει ότι ο πάντα χαμογελαστός Δημήτρης, έφυγε από τη ζωή.

Ήταν ένας καλός φίλος και καλός πατριώτης και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε λύπη στην γενέτειρα Πάλαιρο και στο Κορυδαλλό-Νίκαια όπου κατοικούσε και σε όλη την Δυτική Ελλάδα. 
Τον ζήσαμε σαν έναν από τους καλύτερους φίλους που πέρασαν από την ζωή μας. Πάντα ήταν χαμογελαστός, ευδιάθετος, δημιουργικός, με ήθος, εξαίρετος χαρακτήρας, αλλά πάνω απ΄ όλα άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής και καρδιάς.
Ο εκλιπών ήταν υπάλληλος του ΟΣΕ και πρόεδρος στο Ναυταθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Κορυδαλλού- ΑΡΤΕΜΙΣ 78, σε μια ομάδα γεμάτη με αθλητική ιστορία 36 χρόνων και η απώλεια για όλους είναι δυσβάσταχτη. 
Έφυγε αφήνοντας πίσω την σύζυγο του Ευγενία (Τζένη) και 2 Παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι), τους οποίους συλλυπούμαστε θερμά.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη 24.1.2018, στην πολιούχο της Παλαίρου την Αγία Παρασκευή στη 1:00 το μεσημέρι.
-Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr