Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Εντυπωσιακό σκίτσο του Giannis στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Εντυπωσιακό σκίτσο του Giannis στο μετρό της Νέας Υόρκης Πηγή: http://politis.com.cy/article/entiposiako-skitso-tou-giannis-sto-metro-tis-neas-iorkis-picΈνα εντυπωσιακό σκίτσο του Αντετοκούνμπο ανακάλυψε ένας επιβάτης στο μετρό της Νέας Υόρκης,ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τον αγαπημένο της πόλης...

Ένα εντυπωσιακό σκίτσο του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανακάλυψε ένας επιβάτης στο μετρό της Νέας Υόρκης, ζητώντας παράλληλα… συγγνώμη από τον αγαπημένο της πόλης, Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Πάνω από το σκίτσο αναγράφεται «η ορχήστρα του Τζέισον Κιντ παρουσιάζει τον φοβερό Greek Freak»:

«Έτσι θέλω να είναι το παπούτσι μου... »

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε τη φαντασία του να... δημιουργήσει και έδωσε τη δική του... προοπτική για το πως ονειρεύεται το αθλητικό παπούτσι που θα έχει την υπογραφή του.

Ο «Giannis» μίλησε στο κανάλι των Μιλγουόκι Μπακς κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία της NIKE στο Πόρτλαντ, δίνοντας μία γεύση από το παπούτσι του που θέλει να είναι... «ένα μείγμα από τα παπούτσια του Κόμπι Μπράιαντ και του Κάιρι Ίρβινγκ».

Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» δήλωσε για το signature shoe που θα αρχίσει πολύ σύντομα να δημιουργεί: «Είχα πολλά όνειρα και πολλούς στόχους στο μυαλό μου, ένας από αυτούς ήταν να παίξω στους τελικούς του ΝΒΑ και να πάρω ένα πρωτάθλημα για το Μιλγουόκι, όμως ποτέ δεν ονειρεύτηκα πως θα υπάρξει ένα παπούτσι με τη δική μου υπογραφή.

Όταν δουλεύεις και παίζεις σκληρά, όταν κερδίζει η ομάδα σου, όλα έρχονται.

Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσω το δικό μου παπούτσι. Θα είναι ένα μείγμα από τα παπούτσια του Κόμπι Μπράιαντ και του Κάιρι Ίρβινγκ. Έτσι θέλω να είναι. Θα βοηθήσω στον σχεδιασμό τους και πιστεύω πως θα είναι πολύ όμορφα». 



Πηγή:politis.com.cy