Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Κλαδιά στις ράγες διέκοψαν το δρομολόγιο αμαξοστοιχίας!

Στην πόλη του Βόλου

Οι βροχές έδωσαν ώθηση στο να αναπτυχθεί η βλάστηση σε όλη τη χώρα, και τα φυτά και τα δέντρα που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός της όλης διαδικασίας. Έτσι, σε συνδυασμό με το μπουρίνι και τον δυνατό αέρα χθες το απόγευμα στον Βόλο, μεγάλα κλαδιά έπεσαν στη σιδηροδρομική γραμμή, εμποδίζοντας την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα-Βόλος στις 18:30, να προχωρήσει!

Για 10 περίπου λεπτά η αμαξοστοιχία σταμάτησε εντός της πόλης, με μηχανοδηγό και ελεγκτή να κατεβαίνουν απ αυτή και να απομακρύνουν τα κλαδιά μόνοι τους για να ολοκληρωθεί το δρομολόγιο. Βέβαια, όλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί αν η εταιρεία-κομμάτι του ΟΣΕ που έχει την ευθύνη καθαρισμού των σιδηροδρομικών γραμμών είχε προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες, κάτι που σπανίως έχει γίνει εντός πόλεων.

Οι επιβάτες πάντως είδαν για μία ακόμη φορά ένα πρόβλημα να έρχεται στο προσκήνιο για το συγκεκριμένο δρομολόγιο που παραμένει υποβαθμισμένο όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών αλλά και τις υποδομές του.






Πηγή: thessaliatv.gr