Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Να παρέμβει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σιδηροδρομικος σταθμος Δραμας Σιδηροδρομικά ΝέαΤην παρέμβαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά φίλο επιβάτης στο θέμα της χορήγησης μειωμένου εισιτηρίου στους έχοντες αναπηρία.


Όπως μας ενημέρωσε ο επιβάτης, όταν επισκέφτηκε το γκισέ του σιδηροδρομικού σταθμού Δράμας για να κόψει μειωμένο εισιτήριο επιδεικνύοντας την κάρτα αναπηρίας ( έκδοση ΟΑΣΘ) η υπάλληλος του ανέφερε ότι δεν ισχύει η κάρτα.
Αφού ο επιβάτης της εξήγησε για ποιο λόγο πρέπει να εκδώσει μειωμένο εισιτήριο η υπάλληλος του σταθμού πείστηκε και εξέδωσε το εισιτήριο. «Είναι η δεύτερη φορά που η ίδια υπάλληλος μου δημιουργεί πρόβλημα. Σε κανένα μέσο μεταφοράς και σε κανένα σταθμό δεν είχα πρόβλημα με την έκδοση μειωμένου εισιτηρίου» μας είπε ο επιβάτης.

Μήπως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρέπει να παρέμβει και με σχετική εγκύκλιο της να ενημερώσει τους υπαλλήλους των σταθμών ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα και διενέξεις όταν ταξιδεύουν συνάνθρωποι μας με τραίνο.

Ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και στην κατηγορία «Ειδικές Προσφορές» είδαμε ότι αναφέρει: δικαιούνται μειωμένου εισιτηρίου 50% , Παιδιά 4 – 12 ετών, μαθητές (από τον τόπο κατοικίας στην έδρα του σχολείου ή αντίστροφα), πολύτεκνοι, Ανάπηροι Πολέμου και συνοδοί τους, Άτομα με Αναπηρίες (ΑΜΕΑ)

Μια διευκρίνηση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ νομίζουμε ότι  είναι αναγκαία.

"Σ.Ν."