Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Πάτρα: Ξέμεινε ο προαστιακός στον "Άγιο Βασίλειο".

Έπαθε βλάβη η μηχανή του...

Ξέμεινε το τραίνο του Προαστιακού και ταλαιπωρήθηκαν για ακόμα μία φορά οι πολίτες που είχαν πάρει το αγαπημένο τους τρενάκι για να πάνε στον προορισμό τους.

Το τρενάκι το απόγευμα της Τετάρτης τα «έφτυσε» στον Άγιο Βασίλειο, ενώ μόλις είχε ολοκληρωθεί το δρομολόγιο από τον Άγιο Ανδρέα, γύρω στις 3. Έμεινε έτσι για πάνω από μία ώρα στον σταθμό του Αγίου Βασιλείου και τον περίμεναν μέσα στην ζέστη οι επιβάτες που ήθελαν να τον πάρουν για να μπουν στην Πάτρα.
Στην αναμονή βρέθηκαν και όσο περίμεναν το τρένο στον σταθμό της Τριών Συμμάχων και του Αγίου Ανδρέα για να πάνε σε κάποια από τις κοντινές παραλίες αφού τα καταστήματα ήταν κλειστά και γενικότερα ο κόσμος πήγαινε για μπάνιο.
Οι μηχανές του τραίνου αυτή τη φορά είχαν υποστεί βλάβη. Σημειώνουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το τρένο του προαστιακού φέτος το καλοκαίρι παρουσιάζει προβλήματα, πότε ξεμένοντας στις ράγες και πότε με διάφορες καθυστερήσεις στα δρομολόγια του.
Αρκετοί είναι οι Πατρινοί που έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους για το όλο θέμα αφού ο προαστιακός, ειδικά τα καλοκαίρι ήταν το αγαπημένο τους μέσο μεταφοράς, κάνοντας εξορμήσεις με αυτό στις κοντινές παραλίες της Πάτρας, στον Καστελόκαμπο, στο Ρίο και στον Άγιο Βασίλειο.

Πηγή: patrasevents.gr