Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Αγγλία: Στον σταθμό Canonbury. Δραματική στιγμή της σύλληψης ενός άνδρα που φώναζε ότι είναι ξάδερφος του βομβιστή του Μάντσεστερ. Δείτε το βίντεο.









Υποστήριζε ότι έχει όπλο και απειλούσε τον κόσμο - Δεκάδες έντρομοι πολίτες είχαν καλυφθεί και ανέμεναν την επέμβαση της αστυνομίας.
Σκηνές πανικού και τρόμου βίωσαν τη Δευτέρα το βράδυ δεκάδες Λονδρέζοι στο μετρό, όταν ένας άνδρας αραβικής καταγωγής, άρχισε να φωνάζει ότι έχει όπλο και να απειλεί τον κόσμο, υποστηρίζοντας πως είναι ξάδερφος του βομβιστή του Μάντσεστερ.

Η επέμβαση της αστυνομίας στον σταθμό Canonbury καταγράφηκε από κάμερα και δόθηκε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας το κλίμα πανικού που επικρατεί στις μεγάλες πόλεις της Βρετανίας, μετά τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα των τελευταίων εβδομάδων.

Ο άνδρας διακρίνεται πεσμένος στο πάτωμα, ενώ στο βάθος υπάρχουν πολίτες, οι οποίοι έχουν καλυφθεί έντρομοι, αναμένοντας την επέμβαση της αστυνομίας.

Οι πάνοπλοι αστυνομικοί κάνουν σωματικό έλεγχο στον άνδρα και τον συλλαμβάνουν, ενώ έχουν δημιουργήσει μία σχετική ζώνη ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο με τις δραματικές στιγμές που βίωσαν δεκάδες πολίτες στον σταθμό του μετρό στο Λονδίνο...


Πηγή: .protothema.gr