Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Χρώματα και αρώματα…σκέπασαν το Πάρκο του ΟΣΕ.

Χρωματική πανδαισία λουλουδιών, μεγάλη ποικιλία δένδρων και θάμνων, λύσεις για τον κήπο και την καλλιέργεια, συμβουλές από ειδικούς, βιωματικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις και ευκαιρίες δωρεάν διασκέδασης, θα βρει κανείς στην 6η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας.
Πρόκειται για θεσμό βαθιά ριζωμένο στη συλλογική συνείδηση των Καλαματιανών, που κάθε χρόνο αναδεικνύει την τοπική παραγωγή και δίδει τη δυνατότητα σε όλους να προμηθευτούν ανθόφυτα, θάμνους και δένδρα, καθώς και εφόδια, σε συμφέρουσες τιμές.
Τα εγκαίνια της 6ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο χώρο μπροστά στο Αναψυκτήριο του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων.
Σημειώνεται ότι η έκθεση θα έχει ελεύθερη είσοδο και θα λειτουργεί μέχρι τις 28 Μαΐου, με το εξής ωράριο: 9.00 - 13.00 και 18.00 - 23.00, καθημερινά. Η φετινή έχει στο επίκεντρό της τη διαχείριση προϊόντων κλαδέματος, διαδικασία που, μαζί με τη συνοικιακή κομποστοποίηση, μειώνει τον όγκο απορριμμάτων, αξιοποιεί ό,τι έχει απομείνει από την περιποίηση του κήπου, συνεισφέρει στην εξοικονόμηση πόρων και στην αειφόρο γεωργία.

Πηγή: tharrosnews.gr