Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Τζιτζικώστας: Οφείλουμε το ταχύτερο να μάθουμε τι έφταιξε για τη σιδηροδρομική τραγωδία.

«Ευθύνη όλων είναι να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος και να φροντίσουμε ώστε να μην επαναληφθεί τέτοια τραγωδία στο μέλλον» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.
«Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης είναι μια τραγωδία, τα αίτια της οποίας πρέπει να διερευνηθούν άμεσα. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας κινητοποιηθήκαμε άμεσα, μόλις έγινε γνωστός ο εκτροχιασμός του τρένου, προκειμένου να συνδράμομε με όλες τις δυνάμεις μας το έργο των σωστικών συνεργείων και να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή βοήθεια» είπε ο Περιφερειάρχης.
Παράλληλα υπογράμμισε: «Οφείλουμε το ταχύτερο να μάθουμε τι έφταιξε κι αυτό ζήτησα από τους υπεύθυνους, στον τόπο του δυστυχήματος, τη μοιραία νύχτα. Ζήτησα από μηχανικούς της Περιφέρειας να συνεργαστούν με τους υπόλοιπους φορείς και για το θέμα της οικίας, την οποία "εμβόλισε" το τρένο» είπε.
Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων και ευχήθηκε καλή ανάρρωση στους τραυματίες.

Πηγή: usay.gr