Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Κάλεσμα για συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση από τον Σ.Σ. Πελοποννήσου.

Το Σωματείο του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου σας καλεί να συμμετέχετε στην απεργιακή κινητοποίηση την ΤΕΤΑΡΗ 17 ΜΑΗ. 

Να δώσουμε αποφασιστική – μαχητική απάντηση στη νέα αντεργατική επίθεση. Είναι ο μόνος δρόμος για εμάς απέναντι στη βαρβαρότητα δίχως τέλος, στη δουλειά χωρίς δικαιώματα.


Η νέα αντιλαϊκή συμφωνία έχει τη σφραγίδα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.
Είναι μέτρα που όσο και να τα καλλωπίζουν στα μέσα προπαγάνδας, η αγριότητά τους δεν κρύβεται. Γι΄αυτό πανηγυρίζουν ο ΣΕΒ και οι άλλες εργοδοτικές ενώσεις που είναι οι κερδισμένοι με τη συμφωνία – 4ο Μνημόνιο όπως έγινε και με τα προηγούμενα.
Πρέπει να ξεσηκωθούμε ενάντια στη νέα ληστεία, στο πετσόκομμα των συντάξεων, στην απελευθέρωση των απολύσεων, στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, στις εργασιακές σχέσεις λάστιχο, στην εκ περιτροπής εργασία.
Γίνεται νέα σφαγή σε επιδόματα προστασίας των εργαζομένων, εξαϋλώνουν το επίδομα θέρμανσης, βάζουν νέους κόφτες στην υγεία, στα φάρμακα, στις εξετάσεις. Απελευθερώνουν τους πλειστηριασμούς, κατασχέσεις και την παράδοση των κόκκινων δανείων σε ντόπια και ξένα funds, με τις νέες ιδιωτικοποιήσεις σε ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΣΦΑ, ΕΥΑΘ, ΕΛΠΕ.

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
Δεν θα σταματήσουν εάν εμείς δε βάλουμε φρένο στην αντεργατική επίθεση.
Μπορούμε να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει με την οργάνωσή μας σε σύγκρουση με τους μονοπωλιακούς Ομίλους, την Ε.Ε. και τις Κυβερνήσεις.

Εμείς έχουμε το δίκιο!
Εμείς έχουμε τη δύναμη!
Σας καλούμε να συμμετέχετε δυναμικά και μαζικά
στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Σ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ                             ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΛΑΣ