Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Αγγλία: Με τραίνο ταξίδεψε ο Μακελάρης στο Μάντσεστερ.

-«Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την επίθεση αυτοκτονίας»
-Υπό άκρα μυστικότητα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας

«Μια κάμερα ασφαλείας που είναι τοποθετημένη στο Manchester Arena έχει καταγράψει τη στιγμή που ο καμικάζι αυτοκτονίας ενεργοποιεί τα εκρηκτικά»! Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε πριν από λίγο το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο NBC επικαλούμενο πηγές από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ο δράστης έφτασε στο σημείο με το τρένο!

Παράλληλα, κρατώντας όλες τις λεπτομέρειες της επίθεσης κρυφές η αστυνομία του Μάντσεστερ προχώρησε πριν από λίγα σε ενημέρωση για την εξέλιξη των ερευνών σχετικά με τη φονική βομβιστική επίθεση.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μάντσεστερ δεν έδωσε την παραμικρή νέα πληροφορία σχετικά με το τι έχει συμβεί και αρκέστηκε στο να ενημερώσει και να καθησυχάσει τους πολίτες.

Ο επικεφαλής αστυνομικός Ian Hopkins ανέφερε πως 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι 50 τραυματίστηκαν. Όλοι οι τραυματίες βρίσκονται σε έξι νοσοκομεία της πόλης.

«Αυτή τη στιγμή το αντιμετωπίζουμε ως τρομοκρατικό χτύπημα και αυτό ισχύει μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Οι ώρες είναι κρίσιμες. Κάνουμε ό, τι μπορούμε. Συνεργαζόμαστε με τις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες για να διερευνήσουμε το περιστατικό» τόνισε ο αστυνομικός και για ακόμα μια φορά τους πολίτες να αποφεύγουν την κίνηση στην περιοχή γύρω από το Manchester Arena.

Πηγή: newsbeast.gr