Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΗΠΑ: Απίστευτη κούρσα! Τα έβαλε με το τρένο! Δείτε το βίντεο!


Σε έναν απίστευτο αγώνα χρόνου πρωταγωνίστησε ο 32χρονος Rich Harris που συνεργάστηκε με την Dailymail για το... ακατόρθωτο!


Ο Rich Harris απέδειξε ότι υπάρχει ακόμα ταχύτερος τρόπος μετακίνησης σε μια πολύσυχναστη πόλη όπως η Νέα Υόρκη. Ο 32χρονος συναγωνίστηκε σε ταχύτητα το τρένο από τη Wall Street μέχρι το Bowling Green και απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα.

Ζει εδώ και χρόνια στη Νέα Υόρκη και σπάνια παίρνει τον υπόγειο σιδηρόδρομο γιατί πιστεύει ότι είναι πολύ αργός. Ο δρομέας ήταν σίγουρος πως θα μπορούσε να καλύψει την απόσταση 0,2 μιλίων ανάμεσα στους δύο σταθμούς πιο γρήγορα με τα πόδια.

Για να δοκιμαστεί η θεωρία του συνεργάστηκε με την ομάδα βίντεο της Dailymail που γύρισε το κατόρθωμά του. Ο Rich αποβιβάστηκε από το τρένο στη Wall Street και αμέσως άρχισε να τρέχει στον επόμενο σταθμό με τα πόδια. Πήρε γρήγορα κεφάλι με προβάδισμα 20 δευτερολέπτων μέχρι να ξεκίνησει πάλι ο συρμός που τον προσπέρασε για λίγο στην οδό Beaver. Μέχρι όμως να τελειώσει η διαδρομή ο Rich μπήκε πάλι δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε τελικά στην αποβάθρα την ώρα που άνοιγαν οι πόρτες του συρμού.
Πηγή: Dailymail, newsit.gr