Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ξέχασαν το ημερολόγιο της Τερέζα Μέι στο τρένο!

«ΤΡΥΠΑ» ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Εκτεθειμένη φαίνεται πως είναι η ασφάλεια της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι μετά την αποκάλυψη ότι ένας απλός πολίτης βρήκε το ταξιδιωτικό της ημερολόγιο στο τρένο. 
Το ημερολόγιο, περιείχε όλο το πρόγραμμα της Βρετανίδας πρωθυπουργού και πλέον η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει έρευνα για να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι της τεράστιας γκάφας.
Το συγκεκριμένο ημερολόγιο περιελάμβανε την πλήρη διαδρομή της Τερέζα Μέι για τις 23 Ιανουαρίου, συμπεριλαμβανομένου όλου του προγράμματος με τις διευθύνσεις, όπου θα ακολουθούσε η βρετανίδα πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με τη Mirror που αποκάλυψε το συμβάν, το ημερολόγιο ανακάλυψε ένας επιβάτης της πρώτης θέσης που πήγαινε στο Εδιμβούργο.
Ο Κεν Ουάρφ, ένας πρώην σωματοφύλακας της βασιλικής οικογένειας, ανέφερε ότι το να ξεχνά κανείς και να αφήνει εκτεθειμένα επίσημα έγγραφα είναι «ανεπίτρεπτο» και εγείρει ερωτήματα για «σοβαρές διαρροές» στην ασφάλεια της Μέι.
Από την πλευρά της πάντως η κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου της, δήλωσε ότι γνωρίζει το ζήτημα και θα προχωρήσει τις έρευνες αναλόγως.


Πηγή: iefimerida.gr