Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Βρετανία: Του έσπασε τη μύτη γιατί τον ξύπνησε σε λάθος στάση τρένου!

Με ένα χρόνο φυλάκιση τιμωρήθηκε ο άνδρας.

Ένα βραδινό δρομολόγιο του τρένου Τάμεσλινκ στην Μεγάλη Βρετανία αποδείχτηκε ιδιαίτερα οδυνηρό για τον 39χρονο Μπέντζαμιν Κερ. Εκείνος και ένας άλλος άνδρας στο βαγόνι, ο 24χρονος Σαμ Πιρς, είχαν κοιμηθεί καθώς η ώρα ήταν περασμένα μεσάνυχτα.
Σε κάποια στιγμή της διαδρομής ο Κερ ξύπνησε ξαφνικά και νομίζοντας πως ο συρμός έχει φτάσει στον τερματικό σταθμό ξύπνησε και τον συνεπιβάτη του έτσι ώστε να μην χάσει την στάση του.

Όταν ο Πιρς σηκώθηκε από το κάθισμά του αντιλήφθηκε πως είχε «πανικοβληθεί» τσάμπα καθώς ο 39χρονος τον είχε ξυπνήσει σε λάθος στάση. Αυτό το γεγονός εξόργισε τον νεαρό ο οποίος σε κατάσταση αλλοφροσύνης έψαξε μέσα στο τρένο για τον Κερ τον οποίο βρήκε και ξυλοκόπησε άσχημα. Μάλιστα αφού του έσπασε τη μύτη τον πέταξε έξω από το βαγόνι με τις κλωτσιές.

Όλα αυτά καταγράφηκαν στις κάμερες ασφαλείας του τρένου και τα πλάνα χρησιμοποιήθηκαν στη δίκη η οποία έγινε με αρκετή καθυστέρηση. Οι δικαστές άκουσαν τον κατηγορούμενο στην απολογία του να λέει πως «ήθελε να τιμωρήσει τον Κερ γιατί τον έκανε να φαίνεται σαν ηλίθιος». Το δικαστήριο τιμώρησε εν τέλει τον Πιρς με ένα χρόνο φυλακή για την οργίλη επίθεση που εξαπέλυσε προς τον συνεπιβάτη του.

Πηγή: newsbeast.gr