Σελίδες

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Τα Κέδρα Ευρυτανίας στο μετρό της Ακρόπολης με το φακό του Κωνσταντίνου Χύτη.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Metro Stages

Η έκθεση γίνεται υπό την αιγίδα του ΟΑΣΑ και των ΣΤΑ.ΣΥ και διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος Metro Stages, το οποίο ακολουθεί το παράδειγμα άλλων Μετρό σε πόλεις όπως το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη.Φωτογραφικό υλικό από το χωριό Κέδρα Ευρυτανίας, το οποίο είναι και ο τόπος καταγωγής του, παρουσιάζει την επόμενη εβδομάδα από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου στο Μετρό της Ακρόπολης, ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Χύτης. 

Η έκθεση γίνεται υπό την αιγίδα του ΟΑΣΑ και των ΣΤΑ.ΣΥ και διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος Metro Stages, το οποίο ακολουθεί το παράδειγμα άλλων Μετρό σε πόλεις όπως το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη.


Ο Κων. Χύτης ασχολείται ερασιτεχνικά εδώ και δυο χρόνια με την φωτογραφία και στόχος του είναι – όπως αναφέρει – να παρουσιάσει στο κοινό του το μοναδικό τοπίο της γενέτειρας του. 

«Το φωτογραφικό μου υλικό παρουσιάζει ένα μικρό δείγμα από την φύση, την αρχιτεκτονική, το στυλ των δρόμων, αλλά και εντυπωσιακά χρώματα, τα οποία είμαι βέβαιος ότι θα λατρέψει ο θεατής. Εύχομαι τα έργα μου να φανούν αντάξια της ομορφιάς που προσφέρει αυτός ο απομακρυσμένος τόπος της Ευρυτανίας» επισημαίνει ο ίδιος. Μέρος της δουλειάς του Κωνσταντίνου Χύτη μπορεί να κανείς να δει στη ιστοσελίδα του: www.khytis.com.




Πηγή: protothema.gr