Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΣΘ - ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΑΣΘΣτις 10.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΑΣΘ καθώς και η έκτακτη συνέλευση των εργαζομένων, οι οποίοι συνεχίζουν την επίσχεση.
Νέος γύρος συνεδριάσεων αναμένεται σήμερα για το θέμα του ΟΑΣΘ, με φόντο τη μεγάλη ταλαιπωρία για τους Θεσσαλονικείς, καθώς για έβδομη μέρα δε κυκλοφορούν τα λεωφορεία.
Νωρίς το πρωί θα συνεχιστεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΑΣΘ, το οποίο αναμένεται να απαντήσει επίσημα στις δύο προτάσεις από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη. Χθες πάντως, από τον Οργανισμό τονιζόταν ότι οι συγκεκριμένες προτάσεις Σπίρτζη είναι ανεφάρμοστες. 

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα αποφανθεί η νομική υπηρεσία του ΟΑΣΘ με ποιον τρόπο μπορεί να αντιδράσει ο Οργανισμός επί της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στις 10.00 έκτακτη γενική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος των εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδης επιβεβαίωσε τη διάσταση απόψεων με τον υπουργό, τον οποίο κατηγόρησε για επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη του λαού της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: voria.gr