Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Π.Λαφαζάνης: Πλιάτσικο της κυβέρνησης στον ΟΣΕ.

Επίσκεψη στον Βόλο πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας

Επίσκεψη στον Βόλο πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης. Αρχικά περιόδευσε στη Λαϊκή Αγορά της Ν. Ιωνίας. Ο κ Λαφαζάνης συνομίλησε με αρκετούς πολίτες για την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν τα τελευταία χρόνια. 
Σε δηλώσεις του επανέλαβε την πρόταση της Λαϊκής Ενότητας για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας. Μόνο με την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θα μπορέσει η κοινωνία να ανακάμψει ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βόλου όπου συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων ΟΣΕ.Οι εργαζόμενοι παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, κάνοντας λόγο για διάλυση του Σταθμού, αφού όπως είπαν δεν λειτουργεί τίποτα. Ο κ. Λαφαζάνης μίλησε για διάλυση και ανυπαρξία του σιδηροδρομικού δικτύου και της επικοινωνίας στη Θεσσαλία.
«Υπάρχει μόνο η κεντρική γραμμή και τα υπόλοιπα είναι σε παράλυση. Αυτό συμβαίνει σε όλη την χώρα. Η Ελλάδα αντί να είναι πρωτοπόρος, είναι ουραγός, και μετά θέλουμε να μιλάμε για Ευρώπη.
Σε χάλι απερίγραπτο η Ελλάδα. Δεν έγινε ιδιωτικοποίηση στον ΟΣΕ, αλλά πλιάτσικο. Έγινε διαγωνισμός μαϊμού με μία μόνο προσφορά, ενώ εκτόπισαν τους Ρώσους» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο κ. Λαφαζάνης επισκέφθηκε στη συνέχεια τη ΔΕΗ, στην οδό Λαρίσης, όπου συναντήθηκε με το Σωματείο Διοικητικού Προσωπικού, το σωματείο Τεχνικών και εργαζομένων στη ΔΕΗ.

Πηγή: thessaliatv.gr