Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ισπανία: Μετά το σεξ και... ούρηση στο μετρό της Βαρκελώνης!

Τι τρέχει πια με αυτούς τους σταθμούς της καταλανικής πρωτεύουσας;

Το νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας μόλις 24 ώρες αφότου ένα ζευγάρι καταγράφηκε να κάνει σεξ στην πλατφόρμα του τουριστικού σταθμού Λισέου.
Μόλις 24 ώρες αφότου ένα ζευγάρι καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να κάνει σεξ σε έναν σταθμό μετρό της Βαρκελώνης,μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων επιβατών, ένα ακόμη σοκαριστικό βίντεο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας το οποίο επίσης τραβήχτηκε σε σταθμό μετρό της καταλανικής πρωτεύουσας!

Το νέο βίντεο δείχνει μια γυναίκα να... ουρεί δίχος ίχνος ντροπής στην πλατφόρμα του σταθμού Μπαρσελονέτα (Γραμμή 4) ο οποίος απέχει μόλις τέσσερις στάσεις από τον σταθμό Λισέου, ο οποίος φιλοξένησε το... live sex show τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα από το μετρό της καταλανικής πρωτεύουσας


Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στο κλιπ, ο άνδρας που συνοδεύει τη γυναίκα κρατά ανοιχτές τις θύρες του συρμού, εξηγώντας στους επιβάτες τον λόγο της καθυστέρησης, που δεν είναι άλλος από την ασυγκράτητη ανάγκη της φίλης του να... ουρήσει κοντά στο κενό που χωρίζει το τρένο και την πλατφόρμα. Μετά από λίγο η γυναίκα τελειώνει, σηκώνει τα εσώρουχα και το παντελόνι της τα οποία είχε κατεβάσει και, σαν να μην τρέχει τίποτα, μπαίνει μέσα στο μετρό. Το νέο κρούσμα ανάρμοστης συμπεριφοράς στο μετρό της Βαρκελώνης έρχεται μόλις 24 ώρες μετά τη δημοσίευση ενός απίστευτου πραγματικά βίντεο με πρωταγωνιστές ένα... ασυγκράτητο ζευγάρι που έκανε σεξ μπροστά σε δεκάδες επιβάτες στην πλατφόρμα του σταθμού Λισέου. Η διοίκηση του μετρό της Βαρκελώνης ανακοίνωσε σήμερα ότι αναζητεί το ζευγάρι, του οποίου οι ερωτικές περιπτύξεις έγιναν viral ανά την υφήλιο, προκειμένου να τους επιβληθούν κυρώσεις για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Το βίντεο με το live sex show του ζευγαριού


Πηγή: protothema.gr