Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Προς επέκταση στην Δυτική Αχαΐα ο Προαστιακός.

Τον προϊστάμενο του ΟΣΕ στην Πάτρα συνάντησε ο δήμαρχος Χρήστος Νικολάου. 

Τον κ. Χρήστο Οικονόμου προϊστάμενο του Ο.Σ.Ε. Α.Ε. στην Πάτρα, και τα στελέχη του, κ. κ. Βασίλειο Δημόπουλο και Γεώργιο Γερασιμόπουλο δέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την επέκταση του Προαστιακού στη Δυτική Αχαΐα, τις σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν στην σιδηροδρομική γραμμή, στο τμήμα της Δυτικής Αχαΐας, καθώς και τις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Ο.Σ.Ε.
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση διότι ο Προαστιακός θα σφυρίξει στην Δυτική Αχαΐα. Ευχαριστούμε τόσο τον Ο.Σ.Ε. Α.Ε. για την κατάθεση του φακέλου που αφορά την περιοχή μας όσο και τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα αλλά και τους Αντιπεριφερειάρχες για την πρόσκληση στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της ΠΔΕ.
Με την επέκταση του Προαστιακού επιτυγχάνεται η καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενισχύεται η τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Αχαΐας και θα δημιουργηθούν αρκετές νέες θέσεις εργασίας »,ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.
Παράλληλα ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Οικονόμου για τις σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν από τον Ο.Σ.Ε. στην σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του Γομοστού, Μποντεΐκων και Αποστόλων, καθότι τοποθετηθήκαν ειδικά σωληνωτά για τη διέξοδο των βρόχινων υδάτων, ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων των ανωτέρω οικισμών.
Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας κ. Ευάγγελος Τησαρχόντος.

Πηγή: thebest.gr