Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΗΠΑ: Τραίνο κτυπά νταλίκα παρασέρνει αστυνομικό που επιζεί από θαύμα! Δείτε το σοκαριστικό βίντεο!

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του περιπολικού όταν μία νταλίκα η οποία χτυπιέται στο πίσω μέρος από το τρένο πέφτει πάνω σε έναν αστυνομικό χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά. 
Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του αστυνομικού αυτοκινήτου από την πόλη Ίτον στο Οχάϊο των ΗΠΑ είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Όπως βλέπουμε ο αστυνομικός Brad Moore προσπαθεί να διευθετήσει την κίνηση των οχημάτων μετά από ένα ατύχημα που έχει συμβεί σε ένα δρόμο της περιοχής. 

Στο ατύχημα αυτό εμπλέκεται ένα κόκκινο αγροτικό, το οποίο βρίσκεται σταματημένο εμπρός από το περιπολικό στην άκρη του δρόμου. Την ίδια στιγμή προσπαθεί να περάσει από το σημείο μία νταλίκα, η οποία πηγαίνει αργά, προφανώς για να αποφύγει τα εμπόδια. 

Το πρόβλημα είναι ότι όλοι έχουν αγνοήσει αυτό που υπάρχει πίσω από τα αυτοκίνητα (και την κάμερα προφανώς). Και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι το συμβάν έχει γίνει σχεδόν πάνω στις γραμμές του τρένου, το οποίο όταν φθάνει χτυπάει με δύναμη την νταλίκα και την σπρώχνει προς τα εμπρός. 

Ο οδηγός έχοντας πια χάσει τον έλεγχο από το δυνατό χτύπημα δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα, ενώ το φορτηγό και η νταλίκα κινούνται ανεξέγκτα προς τον αστυνομικό, τον οποίο και παρασέρνει κάτω από τις ρόδες του. Τα δευτερόλεπτα περνούν βασανιστικά για όσους παρακολουθούν την σκηνή, καθώς περιμένουν το χειρότερο. Όμως ο Brad Moore ήταν αρκετά τυχερός καθώς κατάφερε να βγει από όλη αυτή την επικίνδυνη κατάσταση μόνο με ελαφρά τραύματα. Και σίγουρα μία από τις χειρότερες (αν όχι την απολύτως χειρότερη) ανάμνηση για την υπόλοιπη ζωή του.


Πηγή:protothema.gr