Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Απεργιακή ανακοίνωση του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου.


Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, συμμετέχει στην 24ωρη γενική απεργία και σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά και αγωνιστικά ενάντια στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και τη νέα φοροεπιδρομή.



Το μεγάλο κεφάλαιο, η Κυβέρνηση, η Ε.Ε. προχωρούν σε ένα καλά σχεδιασμένο έγκλημα. Στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης. Φέρνουν νέο οδοστρωτήρα μέτρων που στην ουσία διαλύουν όλα αυτά που οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει με τον ιδρώτα και το αίμα τους. Στην πραγματικότητα στο νέο σύστημα ασφάλισης που προετοιμάζουν θα είναι καθορισμένα τα ποσά που θα πληρώνουμε αλλά δεν θα γνωρίζουμε τι συντάξεις και παροχές θα έχουμε.

Παλεύουμε ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις της ΕΕΣΣΤΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και εκχώρηση δραστηριοτήτων του ΟΣΕ. Μοναδική λύση είναι προσλήψεις έμπειρου, μόνιμου προσωπικού.

Είμαστε αντίθετοι στην απελευθέρωση των πωλήσεων, στη διάλυση της υγείας, της παιδείας.

Είμαστε αντίθετοι στην παραχώρηση της εκμετάλλευσης των Λιμανιών, Αεροδρομίων αλλά και στην παράδοση τους δημόσιου πλούτου στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Καμία συναίνεση στη σφαγή να μην περάσουν οι νέες θύελλες στη ζωή μας.

Να πούμε ΟΧΙ στο νέο κρατικό προϋπολογισμό που φέρνει νέα βάρη και μέτρα για τους εργαζόμενους, νέες περικοπές στην κοινωνική ασφάλιση, αύξηση των φόρων και των χαρατσιών.

Έχουμε μόνο ένα δρόμο. Να ξεσηκωθούμε.
Η συμμετοχή όλων σας στις συγκεντρώσεις και στην απεργία είναι καθήκον.



Με συναδελφικούς & αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                 ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ                                  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΛΑΣ