Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Επίθεση αδέσποτων σε μαθητή στον σιδηροδρομικό σταθμό της Τρίπολης.


 Κυριολεκτικά από θαύμα σώθηκε μαθητής του Επαγγελματικού Λυκείου Τρίπολης καθώς κατάφερε να ξεφύγει από την αγέλη σκύλων η οποία του επιτέθηκε ενώ αυτός πήγαινε πεζός στο σχολείο του.
Συγκεκριμένα ο μαθητής την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου ενώ πήγαινε κανονικά στο σχολείο του το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του  σιδηροδρομικού σταθμού Τρίπολης, δέχθηκε επίθεση από μια αγέλη σκύλων, περίπου 20 τον αριθμό. Τα αδέσποτα ζώα κατάφεραν να του σκίσουν τα ρούχα δαγκώνοντάς τον και προσπάθησαν να τον ρίξουν κάτω. Ο μαθητής, όντας νέος στην ηλικία, κατάφερε να κρατήσει στην ισορροπία του και έφυγε τρέχοντας για να σωθεί.
Φτάνοντας στο σχολείο πήδηξε γρήγορα στη μάντρα και γλύτωσε από τα ζώα τα οποία τον κυνηγούσαν.

Έπειτα, σοκαρισμένος ο μαθητής, όπως και η οικογένειά του, η οποία ενημέρωσε τον διευθυντή του Λυκείου και τον Δήμο Τρίπολης.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο μαθητής γλύτωσε από θαύμα, καθώς σε άλλη περίπτωση η αγέλη των σκύλων θα μπορούσε να τον είχε τραυματίσει βαριά. Να αναφέρουμε ότι ο μαθητής δυστυχώς κινούνταν μόνος του προς το σχολείο, γιατί το λεωφορείο τον οποίο τον φέρνει στην Τρίπολη τον αφήνει νωρίς και αυτός μόνος του περπατώντας κατευθύνεται στο σχολείο του.

Τον τελευταίο καιρό αρκετές είναι οι επιθέσεις σκύλων στην περιοχή της Τρίπολης και συγκεκριμένα στον σιδηροδρομικού σταθμό Τρίπολης, και υπάρχουν αρκετές καταγγελίες πολιτών. Όπως δείχνουν τα πράγματα, λίγα μέτρα έξω από το κέντρο της Τρίπολης υπάρχουν αγέλες αδέσποτων oι οποίες είναι άγριες και επιτίθενται στους πολίτες.

Ευτυχώς στην παραπάνω περίπτωση ο μαθητής ήταν νέος στην ηλικία και κατάφερε να τρέξει. Τι θα γίνει, όμως, αν σε μια αντίστοιχη περίπτωση υπάρξει κάποιος μικρότερος μαθητής ή κάποιος ηλικιωμένος;

Η κατάσταση έχει ξεφύγει, τα αδέσποτα ζώα πολλαπλασιάζονται και υπάρχει πλέον εμφανής κίνδυνος για τους πολίτες της Τρίπολης.

Πηγή: arcadiaportal.gr