Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΓΑΛΛΙΑ: Εκκενώθηκε υπερταχεία λόγω έντονης δυσωδίας από... αλλαντικά!

Μια υπερταχεία TGV που εκτελούσε το δρομολόγιο από τις Βρυξέλλες στη Μασσαλία σταμάτησε στην κεντρική Γαλλία και εκκενώθηκε λόγω μιας ύποπτης οσμής που αποδείχτηκε τελικά ότι προερχόταν από "ευωδιαστά" αλλαντικά.
Οι επιβάτες του τρένου αναστατώθηκαν λόγω της έντονης "ύποπτης μυρωδιάς γκαζιού", γεγονός που υποχρέωσε τον μηχανοδηγό να σταματήσει στο Βομόρ, όπως ανακοίνωσε η νομαρχία της Ιόν. Το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας αποσυνδέθηκε και συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του με κατεύθυνση τη Μασσαλία. Το δεύτερο βαγόνι όμως εκκενώθηκε και οι 250 επιβάτες αποβιβάστηκαν στο Βομόρ, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της γαλλικής σιδηροδρομικής εταιρείας SNCF.
Πυροσβέστες της υπηρεσίας Πυρηνικού, Βιολογικού και Χημικού Κινδύνου κλήθηκαν στην περιοχή για να ελέγξουν πλήρως το τρένο.
Η πηγή της αφόρητης βρόμας τελικά αποκαλύφθηκε: ήταν οι αποσκευές ενός επιβάτη που μετέφερε διάφορα τρόφιμα και ιδίως "ένα πακέτο με εξαιρετικά δύσοσμο κρέας".
Μετά από δυόμισι ώρες παραμονής στο σταθμό, οι επιβάτες κατάφεραν τελικά να ανέβουν και πάλι στο τρένο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Πηγή: imerisia.gr