Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Η Κύπρος προβάλλεται σε δύο βαγόνια των γερμανικών σιδηροδρόμων για έναν ολόκληρο χρόνο...


Καινοτόμος προβολή της Κύπρου στη γερμανική αγορά.


Ένα ευφάνταστο και αποδοτικό τρόπο επέλεξε ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) για να εμπλουτίσει τις στοχευμένες ενέργειες προβολής της Κύπρου στη γερμανική αγορά, για τη τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο 2015 και τη χειμερινή περίοδο 2015-2016. 
Συγκεκριμένα, το Γραφείο του Οργανισμού στη Φραγκφούρτη, σε συνεργασία με Γερμανό οργανωτή ταξιδιών, θα προβάλλει για περίοδο ενός έτους την τουριστική Κύπρο, σε βαγόνια δύο συρμών των γερμανικών σιδηροδρόμων (Deutsche Bahn).
Κατά τη διαφημιστική εκστρατεία, η Κύπρος θα προβάλλεται στο πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας που θα ταξιδεύει σε όλη τη Γερμανία, με εξωτερική επικόλληση διαφήμισης διαστάσεων 10,90μ. μήκος επί 1,86μ. ύψος, η οποία θα φέρει το μήνυμα: ‘Ο επόμενος σταθμός: Οι διακοπές των ονείρων σας. Κύπρος – ένα νησί για όλες τις εποχές’. 
Η ενέργεια αυτή κρίνεται ιδιαίτερα επωφελής, αφού με αυτή, η Κύπρος θα προβάλλεται καθημερινά σε ένα κοινό εκατομμύριων επιβατών τραίνου. Παράλληλα, ο ΚΟΤ αξιολογεί και άλλες ανάλογης εμβέλειας ενέργειες προβολής σε μέσα μεταφοράς του κοινού, σε μια προσπάθεια προώθησης της Κύπρου στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη αγορά εξερχόμενου τουρισμού στην Ευρώπη. 

Συντάκτης: Βίκυ Καραντζαβέλου
Πηγή: traveldailynews.gr