Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας 48χρονος οδηγός από τον Βόλο. Διερχόμενη αμαξοστοιχία κτυπά το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.


Στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του όταν έκανε ελιγμό με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για να αποφύγει τη σύγκρουση με προπορευόμενο όχημα που είχε σταματήσει στην σιδηροδρομική διάβαση της οδού Μπότσαρη για να περάσει το τρένο που εκείνη την ώρα εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος - Λάρισα.
Αποτέλεσμα, η διερχόμενη αμαξοστοιχία να παρασύρει το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. 
Το περιστατικό συνέβη τις 11 το πρωί. Στη διασταύρωση των οδών Μ. Παπαρήγα – Βυζαντίου, ο 48χρονος οδηγός ενός αυτοκινήτου μάρκας Peugeot 407, βρίσκονταν σταματημένος στο φανάρι επί της οδού Βυζαντίου. Όταν ο σηματοδότης άναψε πράσινο, το προπορευόμενο αυτοκίνητο από το όχημα του 48χρονου, είδε τις μπάρες που κατέβηκαν και σταμάτησε. 
Ο άτυχος όμως οδηγός εκτίμησε ότι το προπορευόμενο όχημα σταμάτησε για άλλο λόγο και για να μην συγκρουστεί προσπάθησε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα την ώρα που περνούσε το τρένο, να χτυπήσει το όχημα στην μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού. Μετά το ατύχημα, το τρένο επέστρεψε και πάλι στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βόλου, ενώ ο 48χρονος γλύτωσε τα χειρότερα. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Ρεπορτάζ : Σπύρος Μπαξεβάνος
Πηγή: thessaliatv.gr