Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Αγγλία: Το Twitter «έσωσε» επιβάτη, που κλειδώθηκε στην τουαλέτα τρένου!!!

Το Twitter «έσωσε» επιβάτη που κλειδώθηκε στην τουαλέτα τρένου Την Κυριακή το πρωί ο Steven Staples ταξίδευε με τρένο από το Λονδίνο προς το Κεντ, όταν χρειάστηκε να επισκεφθεί την τουαλέτα. Επιχειρώντας να επιστρέψει στη θέση του ο 38χρονος ανακάλυψε πως είχε κλειδωθεί μέσα καθώς του ήταν αδύνατο να ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας. 
 Ψύχραιμος και έτοιμος να αξιοποιήσει κάθε πτυχή της εποχής των social media, ο άνδρας επικοινώνησε με την εταιρεία στην οποία ανήκει το τρένο μέσω Twitter γράφοντας: 
 "@Se_Railway I'm stuck in a toilet - just pulling to Elephant and Castle, please help. Going to Orpington."
 Οι εργαζόμενοι στη εταιρεία πρόσεξαν το tweet του και τον ενημέρωσαν πως ψάχνουν κάποιον να τον βοηθήσει. 
 Ανακουφισμένος ο Staples απάντησε χωρίς να χάσει το χιούμορ του: «Ευχαριστώ, προσπαθήστε να είστε γρήγοροι, δεν είναι και πολύ ωραία η μυρωδιά!!».
 Η εταιρεία επικοινώνησε με υπαλλήλους της στον σταθμό West Dulwich, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν τον μηχανοδηγό, ο οποίος έσπευσε να βγάλει τον εγκλωβισμένο άνδρα από την τουαλέτα όταν το τραίνο σταμάτησε στο σταθμό. 
 Την ώρα που ο οδηγός έφτανε στην τουαλέτα για να απεγκλωβίσει τον 38χρονο στην τουαλέτα έσπευδε και ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο έτσι απλά άνοιξε την πόρτα απ’ έξω και όλα έληξαν αισίως. 
 Τα tweets δεν σταμάτησαν ωστόσο. Ο 38χρονος ενημέρωσε την εταιρεία πως… απελευθερώθηκε και εκείνοι απάντησαν με τη σειρά τους με μία φωτογραφία του Mel Gibson από το Braveheart με την ευχή «καλή υπόλοιπη ημέρα!»

Πηγή: newsbeast.gr