Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Νέες κατηγορίες από τα "Σιδηροδρομικά Νέα"!!!

  Στις 2 Μαΐου 2015, τα "Σιδηροδρομικά Νέα" εγκαινίασαν την νέα τους κατηγορία "Επιβάτες", με την οποία πλέον, προσφέρουν την δυνατότητα της εξειδικευμένης πληροφόρησης των επιβατών όλων των μέσων σταθερής τροχιάς, κάτι που αντιληφθήκαμε ότι ήταν αναγκαίο, μέσα από τις συχνές απρόοπτες αλλαγές, που επηρεάζουν άμεσα τα πλάνα τους. 
Η απόφασή μας αποδείχθηκε σωστή, αφού σε διάστημα μόλις 8 ημερών, έχουν δημοσιευτεί στην κατηγορία 8 αναρτήσεις, με τους αναγνώστες μας να έχουν δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
 Με το ίδιο σκεπτικό, εγκαινιάζουμε σήμερα την ψυχαγωγική-εκπαιδευτική κατηγορία "Η λογοτεχνία και η ποίηση στο σιδηρόδρομο", αφού μετά από τα εξαιρετικά ποιήματα που έστειλαν φίλοι των "Σιδηροδρομικών Νέων", ιδιαίτερα δε οι μαθητές του 2ου γυμνασίου Ευόσμου, καταλάβαμε ότι πρέπει να φιλοξενήσουμε αυτά τα θαυμάσια έργα, όπως ακριβώς τους αξίζει.
 Έμπνευση, στοχασμός, οξυδέρκεια, φαντασία είναι μόνο λίγα από τα συστατικά των ποιητών ή των λογοτεχνών, που σε ταξιδεύουν σε κόσμους, άλλοτε πραγματικούς ή άλλοτε πλασμένους, με το τραίνο, να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην "μεταφορά" των αναγνωστών, σε αυτούς του μοναδικούς "προορισμούς"! 
 Γνωρίζουμε ήδη, ότι ανάμεσα στους αναγνώστες μας, υπάρχουν ποιητές και λογοτέχνες κάθε ηλικίας με πολύ μεγάλο ταλέντο. Για αυτό το λόγο, σας περιμένουμε όλους σε αυτή την νέα μας προσπάθεια, με σκοπό να κάνουμε την νέα μας κατηγορία "Η λογοτεχνία και η ποίηση στο σιδηρόδρομο", ένα ανθολόγιο εξαιρετικών πνευματικών έργων, από δημιουργούς που αγαπάνε τον σιδηρόδρομο, όπως εσείς. Ακόμα έχετε την δυνατότητα να μας στείλετε αυτούσια ποιήματα ή πεζογραφήματα, από άλλους αξιόλογους ποιητές ή λογοτέχνες, τα οποία θα δημοσιεύσουμε βάζοντας εφόσον το θέλετε, το όνομά σας ως αποστολέα.
 Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την συμμετοχή σας. Σας ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση,
"Σιδηροδρομικά Νέα"