Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Μ. Βρετανία: Παραλίγο μοιραίο τετ-α-τετ επιπόλαιου ποδηλάτη με τρένο!!! Δείτε το βίντεο!!!

Στόχος του βίντεο η αφύπνιση του κοινού

 Λίγα δευτερόλεπτα κάνουν τη διαφορά με αποτέλεσμα η παρακάτω είδηση δεν αφορά κάποιο τραγικό δυστύχημα αλλά την απίστευτη επιπολαιότητα ενός ποδηλάτη.
Γιατί αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα τον έσωσαν από το τρένο που πέρασε ξυστά ενώ εκείνος είχε πηδήξει στις ράγες!
 Η κάμερα ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού στο Horsham του Σάσεξ στη Βρετανία δείχνει τον νεαρό να κινείται με το ποδήλατό του κατά μήκος της αποβάθρας. Ξαφνικά αφήνει το ποδήλατό του, πηδά στις ράγες και επιχειρεί να διασχίσει τις γραμμές αλλά σκοντάφτει και πέφτει την ώρα που το τρένο μπαίνει στο σταθμό!
 Στο παρά πέντε προλαβαίνει να σηκωθεί, να περάσει στην απέναντι πλευρά των γραμμών και να κρυφτεί κάτω από τη αποβάθρα, σώζοντας έτσι, από καθαρή τύχη, τη ζωή του. 
 Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα περνά και δεύτερο τρένο, με αντίθετη κατεύθυνση…
 Το περιστατικό είχε συμβεί το 2011 αλλά κυκλοφόρησε ξανά χθες καθώς η βρετανική Υπηρεσία Σιδηροδρόμων προσπαθεί να πείσει τους πολίτες να μην διασχίζουν της γραμμές. 
 Ο άνδρας του βίντεο κρίθηκε ένοχος για παρακώλυση συγκοινωνιών, καθώς προκάλεσε καθυστερήσεις στα δρομολόγια, και καταδικάστηκε σε 4μηνη φυλάκιση με 12μηνη αναστολή και 120 ώρες κοινωφελούς εργασίας. 
 Στόχος της Υπηρεσίας είναι με το βίντεο αυτό, στο πλαίσιο του φιλμ «No going back» που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 12 ετών, να δείξει πώς ένα αστείο ή μία φάρσα μπορεί να έχει μοιραίες συνέπειες. 
 Σύμφωνα με τη Daily Mail, την τελευταία 5ετία 142 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις σιδηροδρομικές γραμμές, εξ αυτών πολλοί έφηβοι. Άλλοι 254 τραυματίστηκαν.



Πηγή: newsbeast.gr