Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Αυστραλία: Πέταξαν άνθρωπο στις ράγες, γιατί τους αρνήθηκε ένα τσιγάρο!!! Δείτε το βίντεο!!!

 Μία θερμή διαφωνία για ένα τσιγάρο, κατέληξε με έναν 54 χρονο άνδρα πεταμένο στις ράγες,  στον σιδηροδρομικό σταθμό Flinders Street, μόλις μερικές στιγμές πριν το τρένο φτάσει στο σταθμό. 
 Το περιστατικό θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, χωρίς την γενναία επέμβαση των υπόλοιπων επιβατών, οι οποίοι έσπευσαν να πάρουν από τις ράγες το θύμα.  
 Ο καβγάς ξέσπασε όταν ο 54 χρονος επιβάτης Gary, αρνήθηκε σε έναν  άγνωστο να του δώσει ένα τσιγάρο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, στο καυγά συμμετέχει μαζί με τον άγνωστο μια νεαρή γυναίκα, η οποία πέφτει επάνω στο 54 χρονο, με 1 παιδικό πατίνι.
 Αρχίζουν να τον απειλούν, με ένα τρίτο άγνωστο να πλησιάζει για να συμμετέχει μαζί τους. Τότε ο πρώτος τον σπρώχνει και τον πετάει στις ράγες. Το θύμα πέφτει δυνατά πάνω στις γραμμές με τον δεξιό του ώμο παθαίνοντας εξάρθρωση, αποκτώντας επίσης, μια βαθιά πληγή στο πρόσωπο του, μαζί με πολλούς μώλωπες.     
 Ο εικοσιπεντάχρονος Adam Winsall, ο οποίος θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον πενηντατετράχρονο Gary, κατηγορήθηκε για επικίνδυνη συμπεριφορά προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό.  
 Ο δράστης δήλωσε στο δικαστήριο ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα, με τον πενηντατετράχρονο να έρχεται πρώτος σε αυτόν, κάνοντας τον να τον σπρώξει πριν τον χτυπήσει εκείνος.  Ο δικαστής είπε ότι το βίντεο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του δράστη. 
 Η δίκη θα συνεχιστεί τον Ιούλιο. 

Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"