Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Η.Π.Α: Απίστευτο!!! Οδηγοί γραμμής τραμ αεροδρομίου, αφήνουν επιβάτη να πάρει το έλεγχο και σκοτώνεται με τραγικό τρόπο!!! Δείτε το βίντεο!!!

 Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη στη γραμμή τραμ του αεροδρομίου του Ορλάντο, όταν ο ένας από τους οδηγούς του τραμ, άφησε ένα φίλο του επιβάτη να πάρει τον έλεγχο, κατά την διάρκεια διαδρομής!!!
Adam LeeΟ επιβάτης, που σύμφωνα πληροφορίες ονομάζεται Adam Lee, για κάποιο άγνωστο λόγο τράβηξε τα φρένα ασφαλείας, με αποτέλεσμα την απότομη ακινητοποίηση του τραμ. Ο άντρας εκτοξεύθηκε του από το μπροστινό προστατευτικό τζάμι του πιλοτηρίου, σε απόσταση 4,5 μέτρων μπροστά από τις ράγες, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του!

 Οι αρχές που ερευνούν το απίστευτο συμβάν, προσπαθούν να μάθουν για πιο λόγο, οι εργαζόμενοι άφησαν έναν επιβάτη να πάρει το έλεγχο του οχήματος.
 Οι επιβάτες σοκαρισμένοι δήλωσαν, ότι αυτό που συνέβη ήταν πολύ πολύ επικίνδυνο και ότι ποτέ δεν ξανάγινε κάτι τέτοιο! Οι αρχές επισημαίνουν επίσης ότι το τρένο βρίσκονταν σε διαδικασία ελέγχου, στην οποία κανένας επιβάτης δεν επιτρέπεται να βρίσκεται μέσα. Οι δύο εργαζόμενοι έχασαν τις άδειες τους αλλά δεν επιβεβαιώνεται ακόμα ότι απολύθηκαν. 


Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"