Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΗΠΑ: Αστικό λεωφορείο, πέφτει επάνω σε ράγες με αποτέλεσμα το τραυματισμό 3 ανθρώπων! Δείτε το βίντεο!!!

 Τρεις άνθρωποι νοσηλεύονται, μετά από ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα αστικό λεωφορείο στη βόρεια Φιλαδέλφεια, πέφτοντας επάνω σε σιδηροδρομικές ράγες. «Ήταν κάτι απίστευτο» είπε ο μάρτυρας Frank Burke.
 Ένα εμπορικό τρένο της CSX, είχε μπλοκάρει την κυκλοφορία στην διασταύρωση της λεωφόρου Columbus στο Tasker, λόγω της ταχύτητας και του φορτίου που μετέφερε. 
 Το λεωφορείο, όπως λένε οι μαρτυρίες, ταξίδευε βόρεια, προσπαθώντας να πάει γύρω από το τρένο, με σκοπό να βρει μια διάβαση, όπου θα περάσει πάνω από τις γραμμές.  Κατά τη διέλευσή του από τη διάβαση όμως, έκανε μια απότομη στροφή, πέφτοντας μετωπικά πάνω στις σιδηροδρομικές ράγες, όπου κόλλησε ακριβώς μπροστά από το διερχόμενο τρένο. Οι μάρτυρες λένε, πως το τρένο ταξίδευε προς τα βόρεια με πολύ αργή ταχύτητα.  Ο  Burke είπε, ότι απέφυγαν τη σύγκρουση με το τρένο, για μόλις 3 μετρά ή λιγότερο και ευχαριστεί το Θεό που ο μηχανοδηγός σταμάτησε το τρένο. Η οδηγός του λεωφορείου μαζί με 2 επιβάτες,  είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.  
 Η υπόθεση είναι υπό έρευνα. 


Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"