Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ταϊβάν: Άντρας περιμένει 20 χρόνια τη κοπέλα του να γυρίσει, σε σιδηροδρομικό σταθμό!!!

 Ένα νεαρός καλοντυμένος Ταϊβανέζος μετατράπηκε σε έναν μεσήλικα "περιθωριακό", περιμένοντας την κοπέλα του να εμφανιστεί σε σιδηροδρομικό σταθμό, για 20 χρόνια!!!
Σύμφωνα με αγγλόφωνη κινέζικη ιστοσελίδα, ο άντρας γνωστός ως "Ah Ji" συνεχίζει να περιμένει την "κοπέλα" του, παρόλο του ότι δεν έχει εμφανιστεί όλα αυτά τα χρόνια! 
Ο άντρας, ο οποίος ερωτεύτηκε την συγκεκριμένη γυναίκα από την πόλη Tainan, είχε δώσει ραντεβού μαζί της, σε προκαθορισμένη ώρα σε σιδηροδρομικό σταθμό, πιστεύοντας ότι η γυναίκα έρθει στην συνάντηση. 
 Σήμερα είναι ένας 47 χρονος, ο οποίος μιλάει πολύ λίγο, που αν τον ρωτήσεις για το παρελθόν του, δεν θα σου πει τίποτα.  Οι οικογένειά του μαζί με το μικρότερο αδελφό του, έχει προσπαθήσει να τον πείσει να ζήσει την ζωή του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το μόνο που λέει ο άντρας είναι" Έχω συνηθίσει να περιμένω"!
 Κοινωνικοί λειτουργοί του παρέχουν ρούχα, περαστικοί τρόφιμα αλλά ο ίδιος πλένεται σε δημόσιο μπάνιο.
Παρόλο που  οι κοινωνικοί λειτουργοί του προσφέρουν στέγη, εκείνος αρνείται  λέγοντάς τους ότι "δεν επιθυμεί να φύγει".
 Κάποιους αναγνώστες, τους άγγιξε το γεγονός της αφοσίωσής του στην αγάπη, αλλά για κάποιυς άλλου απλά είναι τρελή υπόθεση.
 Ο 47 χρονος άντρας είναι γνωστός επίσης ως "Χάτσικο", το όνομα του πιστού σκύλου ράτσας Akita.
 Ο Χάτσικο είναι ο διάσημος σκύλος, που περίμενε το αφεντικό του να γυρίσει στο σπίτι κάθε μέρα σε σιδηροδρομικό σταθμό, ακόμα και μετά τον θάνατό του!

Διαβάστε επίισης:


Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"