Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Αγγλία: Απανωτοί βιασμοί σε φοιτήτριες! 20 χρονη έζησε την φρίκη, κατά την αποβίβασή της από τρένο!!!

me-biasan-mou-pire-6-mines-gia-na-pw-autes-tis-2-lekseis
 Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης μιλά ανοιχτά για τον βιασμό που «έσβησε όλα τα όνειρα που είχε κάνει για τη ζωή της στο Πανεπιστήμιο». #NotGuilty

 Η μία φοιτήτρια μετά την άλλη μιλούν ανοιχτά για τις σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν δεχτεί στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι η νεαρή που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από δύο άνδρες ενώ επέστρεφε στο σπίτι της, οι οποίοι στη συνέχεια την πέταξαν σε κάδο απορριμάτων.
Η εκστρατεία #NotGuilty ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, όταν η Ione Wells, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, έγραψε μια ανοικτή επιστολή στον 17χρονο βιαστή της η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της σχολής της.
Η γενναία 20χρονη μίλησε με φρικτές λεπτομέρειες για την επίθεση που δέχτηκε ενώ πήγαινε στο σπίτι της, στο Κάμντεν, στο βόρειο Λονδίνο, αφού αποβιβάστηκε από το τελευταίο τρένο.
Σήμερα, άλλη μια 19χρονη φοιτήτρια, η οποία έχει κρατήσει την ανωνυμία της, έγραψε άρθρο για τον βιασμό της.

Εζησε τη φρίκη

Εκεί περιγράφει πώς την προσέγγισαν δύο άνδρες, την ακινητοποίησαν και την υπέβαλαν σε στοματικό σεξ, ενώ αφού εκτόνωσαν τις ορέξεις τους, την πέταξαν στα σκουπίδια.
«Ηταν σαν να μου έλεγαν ότι δεν άξιζε το κεφάλι μου. Με χρησιμοποίησαν και μετά με πέταξαν», γράφει στο γράμμα της.
Η έφηβη πρόσθεσε ότι όλα τα όνειρα που είχε κάνει για το πανεπιστήμιο έσβησαν εκείνη τη στιγμή και από τότε νιώθει ανασφαλής.
«Με βίασαν. Μου πήρε έξι μήνες για να παραδεχτών αυτές τις 2 λέξεις. Δεν θυμάμαι πολλά από αυτό το βράδυ. Δεν ήθελα να θυμάμαι, ήθελα σβήσω αυτές τις μνήμες για να μπορέσω να συνεχίσω τη ζωή μου».
Η φοιτήτρια έγραψε ότι δεν είχε τη δύναμη να πάει στην αστυνομία ή να μιλήσει στους γονείς της για την τρομακτική επίθεση.

Καμπάνια κατά των βιασμών στα πανεπιστήμια

Η εκστρατεία #NotGuilty, η οποία έχει ως στόχο να σταματήσει ταθύματα σεξουαλικής επίθεσης από το να κατηγορούν τον εαυτό τους για αυτό που τους συνέβη, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση σε όλο τον κόσμο

Πηγή: thetoc.gr